Tennisketchere

Skal du have en fordel, når du spiller tennis? Så bør du eje din egen tennisketcher designet til dit niveau. Vi har forskellige slags på lager til en god pris. Få ekstra power og kontrol til dine slag, når du køber en tennisketcher på føtex.dk.

Find en tennisketcher til børn og voksne

Savner du at have dit eget tennisudstyr frem for at skulle låne? Det forstår vi godt. Med din egen tennisketcher kan du nemlig få den helt rette balance og teknik, der passer til din spillestil og dit niveau. Helt uden at skulle låne udstyr hver gang, du vil spille en turnering.
 

Med en tennisketcher fra føtex.dk kan du:

  • Blive mere motiveret til at træne og spille
  • Få socialt samvær med venner og familie
  • Have det rette udstyr til dit niveau og behov
  • Dyrke sjov motion og udvikle din teknik
     

Der er altså mange fordele ved at eje din egen tennisketcher. Køber du tilmed en ketcher på føtex.dk, får du en holdbar ketcher i en prisklasse, de fleste kan være med på. Vi har gode mærker som Dunlop til dig.
 

Hvilken tennisketcher skal jeg vælge?

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken tennisketcher du vælger til dig selv eller dit barn. En god tennisketcher har nøjagtig den vægt, form og balance, som passer til din spillestil og niveau. Vælg en model, der har et godt greb og ikke er for avanceret.

Størrelsen på grebet skal passe til din hånd og spillestil. Står du med et greb, der ikke sidder godt i hånden, får du sværere ved at holde rigtigt på din tennisketcher. I værste tilfælde kan du få en såkaldt “tennisalbue”.

Vægten på en tennisketcher hænger ofte sammen med, hvor stort ketcherhovedet er. Er du ny, bør du vælge en ketcher med et stort hoved. Det gør den lettere for dig at ramme bolden. Jo mindre ketcherhoved, jo bedre teknik for at sende tennisbolden afsted. Se mere udstyr inden for ketchersport her.