Tennisbolde

Er du ved at løbe tør for tennisbolde? Eller skal du til at spille tennis for første gang? Uanset årsagen kommer du ikke langt, når det kommer til tennis, uden et par bolde at spille med. Vælg mellem tennisbolde fra forskellige producenter her på siden, og bestil dem online i dag.

Stort udvalg af tennisbolde fra anerkendte mærker

Både nybegynderen og den erfarne spiller har behov for gode tennisbolde, når der skal øves slag, teknikker og fodarbejde. Uden en tennisbold kan du nemlig ikke få helt samme følelse af, hvordan det egentligt er at slå et slag og spille spillet. Og det kan altid være en god idé at have lidt ekstra bolde liggende derhjemme eller i sportstasken. På den måde behøver du ikke at stoppe kampen, hvis bolden bliver for slidt eller slået alt for langt væk.

Det er dog ikke kun tennisspilleren, der kan få glæde af tennisbolde. De kan bruges til mange forskellige lege. Og hvis du har en hund derhjemme, har en tennisbold en god størrelse til at kaste med. Desuden er bolden god til at hoppe, så din hund kan få en ekstra udfordring, når bolden skal fanges. Samtidig er det også en god størrelse bold til mindre børn, hvis hænder endnu er for små til at holde håndbolde, basketballbolde og andre større bolde.

Bliv klar til kamp med tennisbolde og -udstyr fra føtex.dk

Tennis er en ketchersport, og netop derfor er det vigtigt at have en god tennisketcher. For selvom det falder under samme kategori som badminton og andre sportsgrene, hvor der bruges en ketcher, så er udstyret altså ikke helt ens. 

En ketcher til badminton er eksempelvis en del tyndere, og vægten af en tennisbold kan derfor være for meget. En tennisketcher har også en lidt kortere skaft, så det kræver en lidt anden teknik. Heldigvis kan du finde ketchere til flere forskellige ketchersport på føtex.dk, og du kan derfor vælge en god tennisketcher.

Hvis du spiller meget, kan du også overveje, om du har behov for noget griptape til din ketcher. Griptape bruges rundt om selve håndtaget på ketcheren, og kan give et bedre greb. Er det originale tape på ketcheren begyndt at blive slidt, kan griptape ligeledes gøre din ketcher så god som ny.