Gynger

De fleste børn elsker at gynge. Er du på udkig efter en ny model til din have, finder du den sikkert i vores store sortiment. Tjek vores aktuelle udvalg af gynger til børn og babygynger herunder.

Gynge – leg og udvikling er to sider af samme sag

Gyngen er et legeredskab, som de fleste børn føler sig godt tilpas med, simpelthen fordi det er dejligt behageligt at sætte sig godt til rette på og slappe af. Gyngen er uden tvivl et af havens absolut mest elskede legeredskaber, uanset hvor gammelt barnet er. Gyngens frem-og-tilbage eller cirkulerende bevægelser giver fart over feltet og sus i maven. Herudover er den fantastisk som en del af en leg. Den indbyder til at bruge kreativitet og fantasi og understøtter barnets motoriske udvikling, balance og koordination.
 

Tre grunde til at vælge en gynge

  • Indbyder til aktiv leg 
  • Understøtter fantasi, motorik, balance og koordination
  • Dit barn får motion og frisk luft

Uanset hvor gammel dit barn er, har vi sikkert en gynge, som passer til dem. Udvalget er stort, og vi udvider løbende med nye modeller fra nogle af de mest populære brands. På den måde er du garanteret høj kvalitet, og at sikkerheden er i top.
 

Hvad skal jeg vælge? 

Er du ikke helt afklaret med hensyn til, hvilken model du skal vælge? Så får du her en lille oversigt over nogle af vores bestsellere.  

  • Babygynge: Til det mindste barn. Den høje ryg og det dybe sæde giver selv de yngste børn en sikker og tryg gyngetur.
  • Sansegynge: Modeller til både udendørs- og indendørs brug. Den runde gynge kan både snurre rundt, gynge frem og tilbage og fra side til side. Oplagt til at udvikle barnets balance og koordination. 
  • Gyngesæde: Den traditionelle gynge som er egnet til børn fra to år og opefter.
     

Når du har fundet frem til den helt rette gynge til dit barn, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Du har som altid her i shoppen 30 dages returret på din ordre.