Gynger til børn i alle aldre

De fleste børn elsker at gynge. Er du på udkig efter en ny model til din have, finder du den sikkert i vores store sortiment. Tjek vores aktuelle udvalg af gynger til børn og babygynger herunder.

Kombiner leg og udvikling med en gynge til børn

Gyngen er uden tvivl et af havens absolut mest elskede legeredskaber, uanset hvor gammelt barnet er. Den lægger op til sjov udendørs leg for børn såvel som voksne, det er nemlig helt op til dig, hvor vildt det skal være. Skal det være en stille og rolig gyngetur, eller vil du give den hele armen og op til skyerne?

Gyngens frem-og-tilbage eller cirkulerende bevægelser giver fart over feltet og sus i maven. Herudover er den fantastisk som en del af en leg. Den indbyder til at bruge kreativitet og fantasi og understøtter barnets motoriske udvikling, balance og koordination.

Tre grunde til at vælge en gynge

  • Indbyder til aktiv leg 

  • Understøtter fantasi, motorik, balance og koordination

  • Dit barn får motion og frisk luft

Uanset hvor gammel dit barn er, har vi sikkert en gynge, som passer til dem. Udvalget er stort, og vi udvider løbende med nye modeller fra anerkendte brands som Jungle Gym, Nordic Play og Krea. På den måde er du garanteret høj kvalitet, og at sikkerheden er i top.

Babygynge eller gyngesæde: hvad skal jeg vælge?

Er du ikke helt afklaret med hensyn til, hvilken model du skal vælge? Så får du her en lille oversigt over nogle af vores bestsellere.  

  • Babygynge: Til det mindste barn. Den høje ryg og det dybe sæde giver selv de yngste børn en sikker og tryg gyngetur.

  • Sansegynge: Modeller til både udendørs- og indendørs brug. Den runde gynge kan både snurre rundt, gynge frem og tilbage og fra side til side. Oplagt til at udvikle barnets balance og koordination. 

  • Gyngesæde: Den traditionelle gynge som er egnet til børn fra to år og opefter.

Har du brug for lidt mere inspiration, kan du med fordel gå på opdagelse i vores spændende sortiment indenfor gynger og rutsjebaner. Når du har fundet frem til den helt rette gynge eller lignende til dit barn, bestiller du det nemt og hurtigt online på føtex.dk.