Lysestager & fyrfadsstager

Giv dit hjem personlighed med flotte lysestager fra føtex.dk. Her på siden finder du vores samlede udvalg af lysestager i forskellige udformninger, størrelser og farver. Vælg mellem alt fra fine fyrfadsstager til store lysestager med plads til 4 lys. Se udvalget her og bestil dine favoritter i dag.

Find lysestager i flere former i vores udvalg

Har du brug for en flot lysestage til dine lys? Her på siden har vi masser af forskellige lysestager, der kan rumme alle former for stearinlys. Vi har både lysestager til stagelys og fyrfadslys. Med den helt rette stage kan du let skabe rar belysning og hygge i hjemmet.

Er du til høje eller lave lysestager, eller foretrækker du lysestager med plads til flere lys ad gangen? I vores udvalg har du mulighed for at finde lysestager, der passer til flere forskellige behov. Skal du bruge en lysestage, der kan fylde på spisebordet, eller har du bare brug for en enkelt lysestage til vindueskarmen?

Til stagelys har vi høje, slanke lysestager, der kan hæve lysene op og skabe en helt speciel stemning. Vi har også små, kompakte lysestager til fyrfadslys, der passer perfekt til et lille sofabord eller på badeværelset.

Vi har lysestager i flere farver og materialer

Uanset hvilket materiale eller hvilken farve du holder mest af, kan du trygt regne med, at du i vores udvalg kan finde forskellige stager, der passer ind i enhver boligstil. Vi fokuserer altid på at have et varieret udvalg, så du også kan udskifte dine lysestage løbende, hvis du har behov for det.

I vores udvalg finder du blandt andet lysestager i følgende farver:

  • Gulv, sølv og bronze
  • Sort og hvid
  • Glas i forskellige farver
  • Sten i forskellige nuancer

 

Forskellige materialer har forskellige fordele. Glas kan give et let udtryk, mens sten giver et mere rustikt udtryk. Forskellige materialer kan også være relevante at benytte i forskellige rum, og der findes nærmest ingen grænser for, hvordan du kan anvende dine lysestager.

Gode tips til dig, der skal vælge den rette lysestage

Der kan være mange faktorer at tage højde for, når du skal vælge din nye lysestage. Her giver vi dig et par gode tips, som du kan benytte dig af i forbindelse med dit køb.

  • Vælg en farve og et materiale, der passer til dine foretrukne lys
  • Overvej forskellige steder i hjemmet, hvor lys kan være relevante
  • Tænk altid på eventuel brandfare
  • Vælg lysestager, der passer til dit budget
     

Med disse tips vil dit køb af lysestager med al sandsynlighed blive lettere og mere overskueligt.