iPad Pro

iPad Pro er ikke blot endnu en tablet i rækken, men faktisk den største og mest kraftfulde hidtil. iPad’en slår de fleste andre tablets på parametre som design, funktionalitet og batterilevetid.

iPad Pro kan det hele – og lidt mere til

iPad Pro er med sit lette og tynde design, revolutionerende retina-skærm og multitasking-funktioner definitionen på den perfekte tablet. Det er i hvert fald svært at finde en hurtigere og mere pålidelig tablet.

Tre gode grunde til at vælge en iPad Pro

  • Større og mere kraftfuld

  • Tyndere og lettere design

  • Nye multitasking-funktioner

Den altoverskyggende fordel ved denne tablet er, at den er mere kraftfuld end de fleste tablets. Med denne tablet vil du opleve, at alting går hurtigere og mere flydende, hvad enten du scroller eller swiper. Med andre ord er du sikret en mere medrivende oplevelse uden uønskede udfald og tekniske problemer. iPad Pro kan desuden bryste sig af et let og tyndt design samt en række smarte multitasking-funktioner.

Stiller du dig kun tilfreds med det bedste, når det kommer til elektronik, så skal du unde dig selv en iPad Pro, idet den klarer sig godt på alle vigtige punkter. Det er svært ikke at forelske sig i den lille håndholdte enhed.

De forskellige udgaver

iPad Pro er, som navnet antyder, en professionel tablet, men den kan også sagtens bruges til underholdning i form af streaming og spil. Faktisk kan enheden bruges til alle tænkelige formål, hvorfor det vil være et godt valg for de fleste. Apples iPad Pro kan meget vel gå hen at blive din nye bedste ven, da den i princippet vil kunne erstatte både din smartphone og computer. Man kan trods alt både sende beskeder, surfe på internettet, opdatere de sociale medier, tjekke netbank, læse nyheder, streame og meget andet via en tablet.

Apple iPad Pro findes i forskellige farver og størrelser. Den mindste udgave byder på en harddisk kapacitet på 64 GB, mens den største kan bryste sig af hele 512 GB. Som du kan se i vores sortiment, afhænger prisen primært af dit valg af størrelse.

Foruden størrelsen skal du vælge, om du vil have en tablet i gold, rose gold, silver eller space grey. Det er de fire farver, du kan vælge mellem i øjeblikket. Du kan angive den ønskede farve i forbindelse med din bestilling. Husk at vælge farve, inden du lægger varen i kurven.

Husk at du på føtex.dk også kan finde en masse tilbehør til iPad'en, herunder iPad covers samt keyboards og mus. Når du vil have en kraftfuld iPad, hvorfor så ikke også det helt perfekte tilbehør? 

Bestil den ønskede iPad Pro på føtex.dk

Læs alt om farver, størrelser og specifikationer under de enkelte produkter. Her kan du også blive klogere på lagerstatus og forventet leveringstid. Du kan også gå på opdagelse blandt vores andre iPads. Måske er iPad mini'en et bedre valg for dig på farten, idet den fylder mindre i tasken? Finder du den ønskede enhed, kan du nemt og sikkert bestille den via vores online bestillingsformular.