Lav alt fra figurer til smykker med FIMO-ler

Lad dit barn udfolde sin kreative side med FIMO-ler. Med leret kan børnene lave alt fra fine smykker til sjove figurer til dukkehuset, og på den måde udvikle sin finmotorik og kreativitet. FIMO-leret kommer i mange forskellige farver, så det er kun dit barns fantasi, der sætter grænser.

Med FIMO-ler kan dit barn udvikle sin kreativitet

FIMO-ler hjælper dit barn med at udvikle sin kreative side samt sin finmotorik. Der er mulighed for at lave alt fra nøgleringe til interiør til dukkehuset, og på den måde kan den kreative leg med leret føres videre til lege med andet legetøj. På føtex.dk kan du finde FIMO-ler i flere forskellige farver, så dit barn virkelig kan udfolde sin fantasi. FIMO-ler er specielt udviklet til børn, og derfor er det blødt og nemt at bearbejde og forme.

Det er vigtigt at give dit barn mulighed for at afprøve sine kreative evner. Her kan leg med kreativt legetøj som FIMO-ler udvikle og forbedre dit barns finmotorik, da aktiviteten vil hjælpe barnet med at få en bedre forståelse for musklerne i sine hænder. Derudover vil det selvfølgelig være en sjov og hyggelig aktivitet for dit barn.

Få kvalitetstid med dit barn med sjove hobbyartikler

På føtex.dk kan du finde et stort sortiment af hobbyartikler, så dit barn har de bedste muligheder for at afprøve sin kreativitet. Vi har et stort udvalg af forskellige tegneredskaber og malegrej. Du kan blandt andet få akvarelfarver, akrylmaling, tuscher, farvet karton og meget mere. Så kan dit barn lave flotte og farverige tegninger.

Vi har også både perler og pailletter, så du og dit barn kan lave fine smykker eller dekorere T-shirts med pailletter. Du kan finde perler i alle regnbuens farver, så du kan lave farverige og smukke armbånd, øreringe og halskæder.