Levevis

Til hele familien finder du vask, pleje og solbeskyttelse fra Levevis. Produkterne er skånsomme mod huden, og så er det naturligvis astma-/allergigodkendt. Vask håret i mild og skånsom shampoo, smør kroppen i nærende bodylotion og spray solcreme på kroppen før solbadning. Se udvalget af Levevis produkter herunder.

Køb Levevis produkter online

Skånsom mod huden, gør Levevis til et mærke, der egner sig til hele familien. Store som små kan med Levevis produkter være sikre på ikke at udsætte kroppen for astma- eller allergifremkaldende stoffer. Og så er der tænkt på det hele produktionsprocessen.
 

Tre grunde til at vælge Levevis produkter:  

  • Alle produkter er astma- og allergigodkendt 
  • Er skånsomt mod huden
  • Velegnet til hele familien – både børn og voksne

Du undgår alle former for kemiske tilsætningsstoffer og er sikret mod astma- og allergifremkaldende indhold, når du vælger Levevis produkter. De naturlige plejeprodukter er skånsomme mod huden, og så kan de bruges til hele familien. 
 

Hvilke Levevis produkter kan du købe?

Du finder alt til hår- og kropspleje hos Levevis serien – shampoo, balsam, showergel, bodylotion, hudpleje, solcreme og alt ind i mellem. 

  • Hårpleje fra Levevis findes i alle produkter fra shampoo og balsam til hårkur og stylingsprodukter. Alle typer hårprodukter kan anvendes af både børn og voksne og er altid anvendelige til selv sart hovedbund. Vælg mellem mange forskellige typer, og find netop de hårprodukter, der passer til din hårtype og dagligdag. 
  • Hudpleje i form af makeupfjerner og skintonic er en naturlig del af det store sortiment af Levevis produkter online. Cremer til ansigt og krop samt bodyscrub og renseservietter tilgodeser ethvert behov i din daglige hudpleje og passer til alle hudtyper. 
  • Solbeskyttelse til både voksne og børn findes i enhver faktor og form. Vælg spray som børnenes solcreme på stranden, vælg stift til ører, læber og næse, eller vælg den klassiske solcreme til påsmøring. Husk at bruge nok creme på hele kroppen, og fugt huden grundigt med en aftersun efter solbadning. 

Find plejeprodukter til hele familien i vores udvalg af Levevis herover.