Showergel

Showergel med eller uden duft eller med hårvask i samme produkt – en god showergel fås til alle hudtyper og med netop den duft, du foretrækker. Forkæl dig selv med en rensende og fugtgivende bodywash til badet. Find alle de kendte mærker her på føtex.dk.

Showergel med duft og fugtpleje

Cremet showergel, der renser, blødgør og fugter huden findes både med og uden duft. Lad sanserne og huden forkæles med en praktisk bodywash, eller vælg en 2-i-1, så håret kan vaskes med. Tidsbesparende og effektiv badning hver dag.

Tre grunde til at vælge showergel:

  • Det er nemt at dosere
  • Giver en hygiejnisk vask
  • Kan tilføre fugt til huden

Det er nemt og hurtigt at dosere den helt rigtige mængde showergel, når du bader. Den praktiske pumpefunktion og sæben i den lukkede flaske er hygiejnisk ved gentagen brug, og så får du en god fugtende pleje til din hud. 

Hvilke typer showergel findes der?

Dufte til kvinder, dufte til mænd, neutrale dufte eller ingen duft – showergel findes i alle varianter, også som 2-i-1 til hårvask. 

  • Med duft – Vælg en feminin blomsterduft til hende eller en maskulin sportsduft til ham. Den neutrale duft passer til hele familien eller til dig, der bare gerne vil dufte godt efter badet. Vælger du et produkt baseret på naturlige ingredienser og med fugtgivende ingredienser, kan du selv med sart hud vælg en duftende variant. 

  • Uden duft – Er velegnet til dig, der foretrækker at lade shampooen eller parfumen dufte i stedet. En showergel uden duft anbefales til sart hud, der ikke tåler duftstoffer. Lad din egen naturlige duft skinne igennem med en showergel, der udelukkende renser og plejer.

  • 2-i-1 – Kombineret shampoo og kropssæbe! Genial til dig, der har travlt om morgenen eller til at tage med i sportstasken. Den kombinerede hår- og kropssæbe findes til både mænd og kvinder og er desuden et godt valg til ferien, hvor du gerne vil spare plads i tasken.

Gå på opdagelse blandt de mange kendte mærker showergel herover på føtex.dk.