Lær klokken med et smart Paw Patrol ur

Hold styr på klokken med hjælp fra vennerne fra Paw Patrol. På føtex.dk finder du seje Paw Patrol ure med alle de modige hundehvalpe til hverdagens små helte og heltinder. Se vores udvalg af Paw Patrol ure lige herunder.  

Find det helt rette Paw Patrol ur 

Er dit barn ved at lære klokken? Med et Paw Patrol ur har vedkommende altid vennerne fra Adventure Bay lige i nærheden til at hjælpe med at holde styr på tiden. For en ægte helt eller heltinde er også én, som altid er i rette tid og overholder sine aftaler. På føtex.dk har vi en flot samling af ure med Paw Patrol motiv. Her på siden kan du vælge det helt perfekte Paw Patrol ur for modige og hjælpsomme børn, heriblandt et: 

  • Armbåndsur 

  • Vægur 

  • Vækkeur 

 

De smarte armbåndsure fra Paw Patrol, som du finder blandt vores udvalg, er ikke blot hvilke som helst ure. De har nemlig både et kamera med filterfunktion, fire forskellige urskiver og baggrunde og mere til. Så kan børnene gøre uret til helt deres egen personlige ur og bruge de smarte gadgets på missionerne. 

Paw Patrol vækkeur

Selv den sejeste helt og heltinde har brug for en god nats søvn. Paw Patrol vækkeuret sørger for, at børnene vågner igen i rette tid, så de er klar til dagens nye missioner og at hjælpe andre folk sammen med Chase, Marshall og alle de andre heroiske redningshvalpe. Vælg mellem både digitale og analoge vækkeure med Paw Patrol. Derudover hjælper Paw Patrol væguret børnene med at holde øje med tiden, mens de leger med redningshundene på værelset.  

Opdag de uudtømmelige muligheder med Paw Patrol ting

Har du en derhjemme, som er den største fan af Paw Patrol? Så har vi helt sikkert meget mere for Paw Patrol legetøj og dekoration med mere for netop dit barn. Er vedkommende mest til leg med hvalpene, kan du tage et kig på de mange seje Paw Patrol figurer og krammeklare Paw Patrol bamser. Du finder desuden også alt til at transformere børneværelset til en vaskeægte base for hundehvalpene fra Paw Patrol.