Segway løbehjul

Kunne dit barn godt tænke sig et smart eldrevet løbehjul fra Segway? Så har vi på føtex.dk et stort udvalg af smarte Segway løbehjul i flotte farver. Med et Segway løbehjul kan dit barn sikkert suse rundt på sit løbehjul. Vi har også Segway løbehjul med for og baglys, så folk kan se dem i mørke.

Hvilket Segway løbehjul skal du vælge?

På føtex.dk finder du et stort udvalg af smarte elektriske Segway løbehjul til børn og unge. Her får du et elektrisk løbehjul, hvor Segway hverken er gået på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden.

Segway løbehjul er blandt andet designet med skridsikkert materiale på fodpladen, så du står stabilt og sikkert. Ligeledes fås de med vedligeholdelsesfrie dæk og støddæmper, som tager din køreoplevelse til nye højder. 

Det er forskelligt, hvor langt en rækkevidde vores Segway løbehjul kan køre på en opladning. Alt efter, hvad der er på lager, så kan vi tilbyde løbehjul, der kan køre følgende kilometer, inden du skal oplade dem:
 

  • 10 kilometer
  • 22 kilometer
  • 65 kilometer

     

Få et Segway løbehjul i god kvalitet

Uanset hvilket Segway løbehjul du køber, får du et løbehjul i god kvalitet og med sikkerheden i top. Ønsker du samtidig at køre lange ture, så bør du overveje et Segway løbehjul med en lang rækkevidde..

Vi tilbyder gode løbehjul, der både egner sig til at køre på asfalt og let terræn. Vi har også modeller, der er udstyret med dæk, som har et ekstra gelélag på indersiden. Dette sikrer en komfortabel køretur, mens du undgår punkteringer.

Med et Segway løbehjul kommer du også hurtigt og sikkert frem. Vi har blandt andet modeller med for- og baglys, så du kører sikkert og bemærket, hvis der er tåget eller mørkt.

Ligeledes har vi Segway løbehjul med en bremse foran og elektronisk bremse bagtil. Den bliver aktiveret, hvis tromlebremsen skulle gå i stykker.

 

Hav sikkerheden i orden med cykelhjelm

Det er altid vigtigt at sikkerheden er i top, hvad enten du kører på cykel, løbehjul eller skateboard. Derfor skal du huske cykelhjelmen, når du kører på dit Segway løbehjul.

På føtex.dk har vi et stort udvalg af gode robuste cykelhjelme, der beskytter dit hoved, hvis du skulle komme til skade på dit løbehjul.