Mus

Der skal en god, ergonomisk mus til, hvis du ikke skal blive træt i arme og fingre, når du sidder ved computeren. Derfor har vi samlet det bedste i computermus og kan tilbyde både mus designet særligt til gaming og mus til almindeligt hverdagsbrug på arbejdet eller i fritiden. Køb din næste mus online her på føtex.dk og få hurtig levering, så du kan komme i gang med at lære din nye mus at kende med det samme. Den vil uden tvivl blive et godt bekendtskab, som du vil nyde godt af i mange år fremover.

445 produkter
Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse - Mus - optisk - 6 knapper - kabling - USB
249 kr.
Et-kliks knap til dobbeltskud
181 kr.

Ergonomisk mus

249 kr.
Fås i 2 farver
Med Microsoft Bluetrack
217 kr.

Blå/Orange/Grå

159 kr. - 169 kr.
Fås i 3 farver
Mus og tastatur
479 kr.
Bakker Elkhuizen Oyster - Mus - højre- og venstrehåndet - 5 knapper - trådløs
1.525 kr.
Acer - Mus - optisk - trådløs - sort
156 kr.
Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse - Mus - højre- og venstrehåndet - optisk - 3 knapper - trådløs - 2.4 GHz - trådløs modtager (USB) - midnat sort - detailsalg - for ThinkCentre M71X; ThinkPad P51; P71; ThinkStation P320; V510-14; V520-15; Yoga 520-14
168 kr.
Trust Kerb - Mus - laser - 6 knapper - trådløs - trådløs modtager (USB)
249 kr.
Trust MaxTrack Compact - Mus - 6 knapper - trådløs - Bluetooth - sort
118 kr.
Logitech M238 - Mus - optisk - 3 knapper - trådløs - 2.4 GHz - trådløs modtager (USB) - GoGo Gold
168 kr.

Ny mus til computeren? Vi guider dig

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken mus du vælger, når du skal vælge mus til din computer. Det gælder, hvad enten du ejer en stationær computer, en bærbar computer eller en rigtig gaming computer. Forskellige behov kræver forskellige computermus, og her på siden kan du finde en god og pålidelig mus, uanset om du blot mangler en simpel mus til arbejde og fritid, eller du har brug for en avanceret gamer mus, der er særligt udviklet til gaming. Mulighederne er mange, så tag dig god tid til at gå på opdagelse i udvalget, og find den mus, der bedst matcher dine præferencer. Vi har trådløse mus fra kendte mærker som Razer, Trust og Logitech, der er kendte for kun at levere det bedste af det bedste inden for mus til din computer.

Husk også alt det andet computertilbehør, der gør tiden foran skærmen til en sand fornøjelse. Udover en god mus vil du typisk også få brug for både et tastatur, en musemåtte, den rette software, én eller flere ekstra skærme, headset og højttalere samt selvfølgelig en lækker computertaske eller et computersleeve til, hvis du gerne vil have din bærbare computer med på farten. Køb det hele samlet her hos føtex.dk. Så er du sikker på, at du har udstyret helt i orden. 

Køb din nye computermus online hos føtex.dk

Uanset hvilken trådløs mus til din computer, du er på udkig efter, kan du finde den online her i sortimentet hos føtex.dk. Klik dig igennem de forskellige muligheder og se specifikationerne på de enkelte modeller for at finde den mus, der passer bedst til dine behov. Køb eventuelt flere forskellige computermus, så du både har en god gamer mus og en god allround mus, som du kan bruge i det daglige. Valget er op til dig, men vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for rådgivning. Du er nemlig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller kigge forbi dit nærmeste Føtex-varehus, hvor vores medarbejdere står klar til at guide dig til det bedste køb af mus ud fra dine ønsker. Sammen hjælper vi dig godt i mål, så du kan sætte dig tilfreds til computeren første gang, at du tager din nye mus i brug.

Bestil din mus online hos føtex.dk i dag, og få hurtig levering og gratis fragt ved køb for over 300 kr., når du vælger levering til butik. Vi glæder os til at modtage din bestilling og til at sende din nye computermus afsted til dig så hurtigt som muligt!

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Lagerstatus
Brand