Huawei tablets

Huawei tablets er ideele til at surfe, læse og se film på. Den slanke tablet er nem at have med overalt. En Huawei tablet er velegnet til multitasking, hvilket gør den til den perfekte onlinepartner for hele familien. Se udvalget fra Huawei herunder.

En familievenlig tablet fra Huawei

Børn som voksne kan få glæde af den lille, men hurtige tablet fra Huawei. Intuitiv brugerflade gør den nem at anvende for alle. Muligheden for at have flere ting i gang på én gang sætter den i toppen af listen over familievenlige tablets. 
 

Tre gode grunde til at vælge en Huawei tablet:

  • Optimal filmoplevelse med en skærm med Full HD-opløsning
  • Du kan have gang i flere ting på samme tid uden problemer
  • Slankt design og intuitiv brugerflade gør den familievenlig
     

Billeder og film fremstår skarpt på den klare Full HD-skærm, og du kan uden problemer chatte, se film og surfe på samme tid. Det slanke design og den nemme betjening gør en tablet fra Huawei til en god familietablet. 
 

Hvad er unikt ved en Huawei tablet?

Det unikke ved en tablet fra Huawei er, at den har nogle features, der gør den anvendelig for alle generationer. Design, brugerflade og skærm gør den til en optimal tablet til online aktiviteter for hele familien. 

  • Design – med en vægt under et halvt kilo og en lille skærm er tablets fra Huawei lette og praktiske at have med overalt. Støbt i one-piece alu-stel gør desuden de små tablets ekstra holdbare. 
  • Brugerflade – en intuitiv brugerflade gør alle tabletmodeller fra Huawei enkle at betjene og hurtige at multitaske på. Du behøver med andre ord ingen brugermanual for at kunne finde rundt i tabletten. 
  • Skærm – Full HD-skærmopløsning sikrer knivskarpe billeder med naturtro farvegengivelse. Brug din Huawei tablet som kamera, som fotoalbum eller til at se film på – så får du det optimale ud af den fantastiske skærm.
     

Gå online med en god skærmopløsning og et praktisk slank design i en tablet fra Huawei. Find masser af gode tilbud på de familievenlige tablets i det online udvalg herover på føtex.dk.