Mærk forskellen med en PlayStation 5 konsol

Oplev en endnu bedre spiloplevelse med den stærke og stilrene PlayStation 5 konsol. Den kraftfulde processor, et Solid-State Drive med integreret I/O samt et imponerende grafikkort giver PS5 endnu flere kræfter. Samtidig kan du også forvente hurtigere loading-tider, så du har mere tid til at spille.

Køb din nye PS5 på føtex.dk

PlayStation 5 skaber nye veje for gaming med sit opgraderede design samt imponerende controller. Med ultra-hurtig 825 GB SSD får du muligheden for at opleve meget kortere tid spildt på loading af spil. PS5 har også en superhurtig 8-kernet 3,5 GHz AMD Zen 2 CPU samt en kraftfuld AMD RDNA 2 CPU. Derudover får du også hele 16 GB RAM.

Der er dermed mange årsager til at forvente en hurtig og stærk PlayStation, når du vælger denne model. Konsollen tog nemlig hele verden med storm med god grund. Også i Danmark stod ivrige gamere klar til at købe en PS5. Lykkedes det dig ikke at få fingrene i den populære konsol i første omgang? Så køb den nu på føtex.dk, og oplev magien.

Nyd kendte klassikere på din PlayStation 5

Endnu en smart funktion ved PS5 er, at den er bagudkompatibel med et bagkatalog af spil til PlayStation 4. Det vil sige, at du ikke kun kan spille PS5 spil, men fortsat kan nyde dine yndlingsspil fra den tidligere generation - måske endda i forbedret udgave? Udvalgte PS4 spil samt PS VR-spil kan nemlig opleves med hurtigere og mere jævne billedhastigheder. Det skyldes, hvor kraftfuld en PlayStation 5 er.

Er du fan af VR? Virtual Reality er blevet mere og mere populært. Derfor kan du også nyde godt af integration til PlayStation VR. Når du tilslutter PS VR til din konsol, kan du opleve og få glæde af understøttede PS VR-spil. 

Dog skal du huske at bruge dit PlayStation Camera2 til PS4 samt en PS Camera-adapter, når du vil konfigurere PS VR med din PlayStation 5 konsol. 

Oplev en fantastisk gaming oplevelse med PlayStation 5 fra Sony. Her får du en helt igennem kraftfuld og hurtig konsol, der kan underholde dig i timevis. Du kan købe den populære PS5 på føtex.dk allerede i dag.