Udfordr vennerne i FIFA 22 eller FIFA 21

Med det nye FIFA 22 overrasker EA SPORT endnu en gang. Spillet leverer den mest realistiske, styrefølsomme og flydende gameplayoplevelse nogensinde med den banebrydende næstegenerationsteknologi, HyperMotion. Takket være denne teknologi bliver kampoplevelsen i FIFA 22 virkelig løftet til nye højder.

FIFA 22 – banebrydende gameplayoplevelse

FIFA 22 byder på en ny sæson med nyskabelser på tværs af alle spiltyper ved hjælp af den spritnye HyperMotion-teknologi. Med en mere realistisk, styrefølsom og flydende gameplayoplevelse kommer du tættere på virkeligheden end nogensinde før – og det går hurtigt. Det er både sjovt og udfordrende på en helt ny måde, og du vil med garanti sidde på kanten af stolen gennem hele spillet.

Tre grunde til at vælge FIFA 22:

  • Endnu mere realistisk gameplay og animationer med HyperMotion-teknologi

  • Flere muligheder for at sammensætte netop dit drømmehold

  • Mere ensartethed mellem stolperne med forbedrede målmænd

Der er slet ingen tvivl om, at også denne udgave af det ultimative fodboldspil ikke kan undværes hvis du er en ægte fan. FIFA 22 (til PS4PS5 og Xbox) giver dig den mest realistiske oplevelse til dato med en række nye og spændende tiltag, der gør der umuligt ikke at skrive denne version på ønskelisten. Find alle versionerne i vores sortiment – både det klassiske FIFA 22, men også den ekstra version FIFA 22 Ultimate Edition med alle de ekstra bonusmaterialer.

Vælg den rigtige version FIFA 22

Umiddelbart afhænger valget primært af, om du skal spille på PlayStation, Xbox eller PC, når du skal have fat i din version af FIFA 22 – men det er ikke helt så simpelt alligevel. I år har EA SPORTS nemlig også lanceret en Ultimate Edition, så hvilken skal du vælge?

  • Almindelig FIFA 22: Det helt almindelige spil med alt, hvad du kender og alle de nye opdateringer. Det er en lækker oplevelse i sig selv. 

  • FIFA 22 Ultimate Edition: Til dig, der vil have lidt mere. Denne version indeholder en række bonusser til den dedikerede fan.

Find din version på føtex.dk, og bestil den allerede i dag! Du kan med fordel gå på opdagelse i resten af vores spil sortiment under Konsoller og spil.