Udfordr vennerne i FIFA 23

Med det nye FIFA 23 kan du glæde dig til de mest virkelighedstro fodboldanimationer nogensinde set - for både mænd og kvinder. EA SPORTS har ikke blot skruet højere op for intensiteten og realismen i denne nye gameplayoplevelse, men har for første gang nogensinde også gjort det muligt at spille med kvindeklubhold. Forudbestil det nye FIFA 23 i dag eller køb det populære FIFA 22 allerede nu.

Nu er det her! Forudbestil FIFA 23 på føtex.dk i dag!

Ved hjælp af dobbelt så mange motion capture-optagelser fra den virkelige verden, kan du med FIFA 23* nu snart opleve de mest virkelighedstro fodboldanimationer nogensinde set. I dette nye udspil fra EA SPORTS bliver der endnu engang skruet op for ambitionerne med en endnu mere intens og realistisk kampoplevelse - nu både for mænd og kvinder. Med tilføjelsen af Barclays FA Women's Super League og Division 1 Arkema i FIFA 23 kan du for første gang nogensinde nemlig også spille med kvindeklubhold.

Eller oplev en banebrydende gameplayoplevelse med FIFA 22

FIFA 22 byder på en sæson med nyskabelser på tværs af alle spiltyper ved hjælp af den smarte HyperMotion-teknologi. Med en mere realistisk, styrefølsom og flydende gameplayoplevelse kommer du tættere på virkeligheden - og det går hurtigt. Det er både sjovt og udfordrende på en helt ny måde, og du vil med garanti sidde på kanten af stolen gennem hele spillet.

Derfor skal du købe det autentiske FIFA 23

Med FIFA 23 kan du opleve det ypperligste inden for landsholdsfodbold med fodboldsportens største turneringer, herunder blandt andet FIFA World Cup Qatar 2022™ for mænd og FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023™ for kvinder. Er dette ikke nok til at overtale dig, kan du også se frem til følgende med denne nye FIFA udgivelse:

  • Endnu bedre og autentiske animationer med HyperMotion2-gameplayteknologi

  • Muligheden for at spille med kvindeklubhold for første gang nogensinde

  • Hyperrealistiske baneoverflader og forbedret stadionstemning

  • Spil med dine venner på tværs af forskellige platforme med Cross-play

  • Et nyt træningssystem som introducerer nye og mindre erfarne spillere for det grundlæggende gameplay

Køb FIFA 23 til PS4, PS5, Xbox eller Nintendo Switch her

Der er slet ingen tvivl om, at også denne udgave af det ultimative fodboldspil ikke kan undværes, hvis du er en ægte fan. FIFA 23 (til PS4PS5Xbox og Nintendo Switch) giver dig den mest realistiske oplevelse til dato med en række nye og spændende tiltag, der gør der umuligt ikke at skrive denne version på ønskelisten.

Skal det være FIFA 22 eller FIFA 23? Find din FIFA version på føtex.dk, og bestil eller forudbestil* den allerede i dag! Du kan med fordel gå på opdagelse i resten af vores sortiment under Konsoller og spil.

 

*HUSK: Når du forudbestiller FIFA 23 hos os tilstræber vi altid at levere på udgivelsesdagen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om FIFA-spil