Støvsuger

Man kan næsten ikke undvære en god støvsuger! Leder du efter en ny støvsuger til rengøringen, er du kommet det helt rette sted hen. Udforsk vores spændende udvalg her på siden.

 

Værd at vide om robotstøvsugere

En robotstøvsuger er den perfekte tilføjelse til hjemmets rengøring - du skal blot trykke på en knap og så gør den resten af arbejdet. Bliv klogere på robotstøvsugere og deres fantastiske funktioner i denne guide, og få mest muligt ud af din robotstøvsuger med føtex.dk.

Hvilken støvsuger skal jeg vælge?

Støvsugeren er et vigtigt redskab i ethvert hjem, men det er vigtigt, at du vælger en, der passer til dit hjem og dine behov. Derfor har vi her på føtex.dk lavet en lille guide til dig, der er på udkig efter en støvsuger.

Populære støvsuger brands

Støvsuger – husholdningsmaskine nr. 1

At gøre rent uden at have adgang til en god støvsuger er svært at forestille sig, hvis man vil støv og nullermænd til livs på en nem og effektiv måde. Den er en uundværlig del af rengøringsrutinen i de fleste danske hjem – hvad enten den foregår dagligt eller ugentligt. Alle har deres egne ritualer, når det gælder rengøring, men en god støvsuger indtager ganske enkelt førerpositionen over de vigtigste rengøringsmaskiner. Der er derfor god grund til at vælge din nye støvsuger med omhu.

 

Tre grunde til at vælge en støvsuger:

  • Fås i mange forskellige modeller, mærker og design
  • Giver synlige resultater – nemt og hurtigt
  • Du kan få en model, der passer præcist til dit hjem og dit behov

 

Støvsugeren er blevet en så almindelig og fast bestanddel af rengøringsrutinen, at det faktisk først er, når den mister pusten – eller rettere sagt suget – og ydeevnen, at de fleste af os får øjnene op for dens store betydning for at have et rent hjem.

 

Hvad skal jeg vælge?

Skal din gamle støvsuger udskiftes med en ny, men er du i tvivl om, hvilken type du skal vælge? Så får du her en lille oversigt over nogle af vores mest populære støvsugere.

  • Støvsuger med pose: Den traditionelle støvsugertype indtager stadig førstepladsen over de mest solgte støvsugere. Med sine forholdsvise få funktioner er den nem at betjene. Køber du en kvalitetsstøvsuger med en god rengøringsevne og skifter posen regelmæssigt og efter behov, har du en pålidelig og effektiv støvsuger.
  • Poseløs støvsuger: Når du vælger denne type, slipper du for at skulle købe poser og skifte dem. I stedet for skal du huske at tømme den og regelmæssigt rense dens filter
  • Centralstøvsuger: Den består af en lang slange med et rør og et mundstykke og bliver tilsluttet et udtag. Du slipper derfor for at skulle slæbe rundt på en tung maskine og finde stikkontakter til en ledning, når du bevæger dig rundt.
  • Robotstøvsuger: En støvsuger, som overtager rengøringsrutinen for dig. Placér den i sin opladestation og indstil den til det område, som du ønsker støvsuget, så går den i gang – enkelt og effektivt.

 

Køb din nye billige støvsuger på føtex.dk

Når du har fundet frem til din favorit, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Hold også øje her på siden eller i føtex avisen, hvor du løbende vil kunne finde skarpe priser og gode tilbud på støvsuger. Hos os får du altid hurtig levering og ubegrænset returret.