Se skarpe billeder med 8k TV

Er du på udkig efter et splinternyt TV med knivskarpe billeder og en opløsning i topkvalitet? Så bør du overveje at investere i et 8k TV. Her får du et TV, der er udover alle forventninger, og tager din TV-oplevelse til nye højder.

Hvilket 8k TV skal du vælge?

På føtex.dk finder du et bredt udvalg af fantastiske 8k TV. Her er du garanteret et TV i flot design og med god opløsning, der har en smuk kombination af flere farvenuancer. Således får du et lækkert TV i alle prisklasser med den bedste billedkvalitet hidtil.

Vi har ligeledes 8k fladskærme i flere forskellige størrelser, så du kan finde den størrelse, der passer perfekt til dit hjem - hvad enten det er på et flot TV-bord i stuen eller hængende på væggen i soveværelset med smart justerbart TV-ophæng. Vi tilbyder 8k TV fra populære mærker såsom Samsung og LG. Du finder blandt andet 8k TV i følgende størrelser:
 

  • 55 tommer
  • 65 tommer
  • 75 tommer
     

Uanset hvilket 8k TV du vælger, får du en unik TV-oplevelse, som giver dig flere smukke detaljer og fantastisk, dynamisk lyd, der følger objekterne på TV-skærmen. Her får du følelsen af at sidde i biografen - bare i din egen stue. Læn dig tilbage, nyd synet og de harmoniske lydbølger.
 

Hvad er 8k TV?

Et 8k TV er som bekendt et TV med knivskarp opløsning og billedkvalitet, men hvad står det for? 8k er en forkortelse af 8.000, som er antallet af horisontale pixels, som TV-skærmen består af. Det vil sige, at TV-skærmen er udstyret med 8.000 pixels, som giver en 8k opløsning. Har TV’et en høj opløsning, giver den også et skarpere billede med plads til flere detaljer.
 

Derfor skal du vælge 8k TV

Hvis du har et stort TV, vil opløsningen på skærmen ikke gå ubemærket hen. Det vil derimod have tendens til at virke mere grynet, mens TV’ets pixels vil blive mere synlige, hvis opløsningen er lav. Dette undgår du med et 8k TV på 65 tommer eller mere, der sikrer den bedst mulige billedkvalitet. På føtex.dk sørger vi altid for løbende at opdatere vores sortiment af fladskærme, så du altid kan finde de nyeste modeller med den fedeste teknologi.