Oppustelig liggeunderlag

Drømmer du om en behagelig og støttende nattesøvn på din næste campingtur eller festival? Så er et oppusteligt liggeunderlag den perfekte løsning til at give dig den nødvendige komfort og isolering mod kulden fra jorden. Se de forskellige størrelser og farver herunder.

Et oppusteligt liggeunderlag er smart og komfortabelt

På føtex.dk har vi komfortable liggeunderlag, som du let kan folde sammen og have med på farten. Et liggeunderlag er smart, fordi det ikke fylder så meget, så det kan let spændes fast på en taske. Med en lille håndpumpe kan du let puste dit liggeunderlag op, når du har brug for det. Hvis du vil puste dit underlag hurtigere op, kan du også bruge en lille kompressor.

Luften i et oppusteligt liggeunderlag gør det til en komfortabel løsning, der kan passe til enhver situation. Du kan selv justere mængden af luft, så underlaget kan yde en god nats søvn, mens du er væk fra din egen seng.

Find et liggeunderlag i den rette tykkelse

Når du er på jagt efter et liggeunderlag, er tykkelsen måske en af de vigtigste faktorer at tage højde for. På føtex.dk har vi oppustelige liggeunderlag i forskellige tykkelser, så du kan finde et underlag, der giver dig både god søvn og ikke fylder for meget. Hvis du eksempelvis skal på vandretur eller camping, er et oppusteligt liggeunderlag den ideelle løsning, når du skal sove.

Her er en række andre situationer, hvor et oppusteligt liggeunderlag kan være relevant:

  • Hvis du skal overnatte hos nogen, der ikke har ekstra seng eller sovesofa
  • Hvis du skal på festival
  • Hvis du skal bruge et underlag til overnatte i en bil
     

Du kan anvende en komfortabel sovepose sammen med dit liggeunderlag og skabe en perfekt, transportabel seng, der kan placeres overalt.

Køb et liggeunderlag i en farve, der passer dig

Selvom et liggeunderlag primært er en praktisk søvnløsning, kan det også afspejle din personlighed. Et liggeunderlag i den rette farve kan også være smart, fordi dit liggeunderlag bliver lettere genkendeligt – eksempelvis på en festival, hvor du hurtigt kan miste dine ting. Mangler du andet udstyr til turen, kan du med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af campingudstyr.