Fiskestangsæt

På føtex.dk kan du købe komplette fiskesæt, der kommer med både fiskestang og fiskehjul. Vi har sammensat flere forskellige sæt, så du kan finde et, der opfylder dine behov. Gå på opdagelse og se vores udvalg her på siden.

Fiskestangsæt for nybegynderen eller til dig der vil spare tid

Hvis fiskeri er helt nyt for dig, og du i bund og grund ikke har specielt meget forstand på de forskellige former for udstyr, så er det en rigtig god idé at starte op med et stangsæt. Her får du både stang og hjul i én pakke, hvilket betyder du har de basale remedier klar til fisketuren. I nogle stangsæt medfølger fiskeline, men i andre sæt skal du selv stå for valg af fiskeline.

Det er ikke kun nybegyndere, der kan have godt af at vælge et stangsæt, når de skal begive sig ud på en fisketur. Hvis du ønsker at spare tid, kan det også være en rigtig god idé at gå med et stangsæt. Stang og hjul er sammensat specielt, så de passer til bestemte former for fiskeri, så ligegyldigt hvilken form for fiskeri, du foretrækker, så har vi et stangsæt for dig. Under hvert produkt, kan du læse mere om, hvad netop det sæt er egnet til.

Er du hverken nybegynder eller typen der vil spare tid på større beslutninger, så har vi fiskestænger og fiskehjul for sig. På de enkelte sider finder du små guidelines til, hvilke typer fiskeri, der passer til de forskellige produkter. Dermed er det gjort nemt, men samtidig får du mulighed for selv at sammensætte dit ”stangsæt”.
 

Få styr på alt grej til fisketuren

Når stangsættet er på plads, er der mange flere ting, man kan erhverve sig til fisketuren. For det første er fiskelinen vigtig, men det samme gælder også for endegrej og forfang. Hertil er det særligt nyttigt at være i besiddelse af en grejboks, der kan hjælpe dig at holde styr på diverse blink og pirke. Her kan du også benytte en fiskekrog, som du kan trække fisken ind på land med.

Hvis fisketuren falder en skøn sommerdag, kan vi også anbefale et par solbriller, da solens genskær i vandet kan være forstyrrende og mindske fangsten på turen grundet dårligt udsyn. Vi har solbriller fra f.eks. Berkley med polariserede glas, der gør, at overfladeskinnet fra vandet fjernes. Dermed kan du nyde sommerdagen, fiske og måske endda sørge for aftensmaden til vennerne eller familien.