Krympeplast

Krympeplast er til dig, der ønsker at skabe farverige motiver på en sjov og anderledes måde. På føtex.dk finder du alt, du skal bruge til at arbejde med krympeplast. Udforsk udvalget herunder, og kom i gang med dit næste kreative projekt i dag.

Hvad kan du lave med krympeplast?

Der er næsten ingen grænser for, hvad man kan lave med krympeplast, så længe du bare har en god fantasi. Det eneste, du skal bruge for at komme i gang, er noget krympeplast, en saks og noget til at farvelægge dine motiver med.

Med krympeplast kan du blandt andet fremstille:

  • Flotte og farverige motiver til smykker
  • Sjove motiver til nøgleringe
  • Kreative motiver til køleskabsmagneter

 

For at skabe den rette tekstur skal du desuden bruge en ovn – og husk, at krympeplast kryber omkring 40 % i ovnen. Så du kan med fordel starte med at lave dit design i den rette størrelse, før du putter dit plastik i ovnen. Skal bedsteforældrene have en fin gave? Krympeplast er et oplagt hobbyprojekt, som du kan lave sammen med dine børn.

Find krympeplast i flere farver på føtex.dk

Når du skal vælge, hvilket motiv du gerne vil lave, kan du med fordel tage udgangspunkt i de farver, du har til rådighed. På føtex.dk kan du finde krympeplast i flere forskellige farver, så du har mulighed for at lave lige præcis det motiv, du ønsker.

I vores udvalg kan du også finde hele sæt med krympeplast, hvor du får stillet alt til rådighed, så du ikke skal købe noget separat. Uanset om du planlægger at lave et enkeltfarvet hjerte eller en hel regnbue, kan du finde det du skal bruge, her på siden.

Find også tusser og farveblyanter til dine projekter med krympeplast

Hvis du elsker hobby og DIY og gerne vil springe ud i at arbejde med krympeplast, finder du også et stort udvalg af tusser og farveblyanter i vores brede online udvalg, som du kan bruge til at farvelægge dine motiver med. I sortimentet finder du blyanter og tusser i små pakker med simple primærfarver, men du har også mulighed for at tage din kreativitet til nye højder ved at prøve flotte pastelfarver og farver med glimmer.

Når du har fundet alt du skal bruge til dit næste kreaprojekt, kan du nemt og hurtigt købe det her! Skulle du fortryde dit køb af hobbyartikler, kan du altid bytte det i din nærmeste føtex butik.