Spraymaling i alverdens farver

Har du en kreativ sjæl i familien? Eller vil du give dine møbler eller andet i hjemmet en farverig overhaling? På føtex.dk kan du opdage et stort udvalg af spraymaling i forskellige farver til alle dine kreative projekter. Se hele vores farverige sortiment herunder. 

Opdag de ubegrænsede muligheder med spraymaling 

Enhver kreativ gør-det-selv type har tit også gang i alt fra små til større maleprojekter. Er du dog ikke så meget for at stryge malerpenslen, men du vil stadig gerne påføre maling på diverse genstande, væggene eller lærredet? Så er spraymaling et smart og praktisk alternativ, der gør maling både nemmere og hurtigere. Og du kan ofte bruge i mange forskellige anledninger og på alle mulige overflader. Det gælder blandt andet:  

  • Keramik 

  • Glas 

  • Murværk 

  • Lærred 

  • Pap 

  • Træ 

  • Flamingo 

 

Med spraymaling har du utallige muligheder for at pifte dit hjem op eller udfolde din kreative hobby som en vaskeægte kunstner. Du kan både bruge spraymaling alene eller bruge det sammen med diverse stencils, der gør det nemt for dig at spraymale flotte mønstre på eksempelvis en af væggene på værelset.  

Find vandbaseret spraymaling i kunstnerkvalitet på føtex.dk 

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af vandbaseret spraymaling fra blandt andet Liquitex, der er blandt verdens førende producenter og pionerer indenfor akrylmaling, Deres spraymaling tørrer hurtigt, hvorefter den er vandfast. Det gør det også nemt for dig at spraymale med forskellige farver og skabe unikke farveeffekter med flere lag af spraymaling. 

På grund af Liquitex-spraymalings reducerede indhold af opløsningsmidler, er det også rarere for dig at arbejde i længere perioder. Dog bør du altid huske at bruge de anbefalede værnemidler. 

Nyttige fif: Sådan bruger du spraymaling 

For at kunne skabe de bedst mulige resultater med spraymaling, er det først og fremmest vigtigt med det rette forarbejde. Start med at rengøre overfladen, og fjerne eventuelle ujævnheder. Ryst spraydåsen godt, før du går i gang og løbende, mens du maler, og spray fra en afstand mellem 20 og 30 cm. Påfør ligeledes malingen i et tyndt lag ad gangen, så du undgår, at den løber.