Lærreder

Her på siden finder du det store udvalg af malerlærreder i forskellige størrelser på føtex.dk. Alle vores lærreder er i god kvalitet, og de er helt klar til at fange alle dine elegante penselstrøg, så du kan udfolde din kreative side med et flot maleri.

Lær at mikse farver med farvecirklen

Ved at lave din egen farvecirkel ved du lige præcis, hvilke farver du får, når du blander dem sammen – og hvilke der ikke vil passe sammen. 

Vælg et lærred i den rigtige størrelse

Væk din indre kunstner med et malerlærred fra føtex.dk. Vores lærreder kommer i mange størrelser, så du selv kan bestemme, om du vil lave et stort og flot maleri af en horisont, eller blot et mindre maleri af frugtskålen. 

Det skal du bruge, når du maler:

 

Malerlærreder i 100 procent bomuld

Et godt lærred er essentielt for et godt maleri. Derfor er langt de fleste af vores lærreder produceret i 100 procent bomuld, hvilket sikrer dig høj kvalitet. På den måde er vores malerlærreder egnet til alt fra akrylmaling til oliemaling.

Mal sammen på lærred

At male på lærred er en sjov familieaktivitet, der ikke kræver specielt meget, og som dine børn helt sikkert vil synes er sjovt. Hvis dine børn ikke er helt gamle nok til selv at finde på en sjov tegning, har vi på føtex.dk flere lærreder med motiver på, der bare skal farvelægges. 

Bestil lærreder til hele familien, og glæd dig til at få nogle hyggelige stunder sammen med din partner og/eller dine børn.

Mal i den bedste arbejdsstilling med et staffelier

Den seriøse kunstner, som bruger meget af sin tid på at male, har brug for at have den helt rigtige arbejdsstilling, når der bliver arbejdet på de kreative projekter. Derfor er et staffelier et must-have. Med det kan du nemlig justere højden på lærredet, så du både kan arbejde stående og siddende og få den rette vinkel på maleriet.