Staffelier

Hvis du er glad for at male på lærreder, kan et staffeli gøre en stor forskel. I vores udvalg kan du vælge mellem store staffelier til at stille på gulvet eller jorden samt mindre bordstaffelier, så du kan male lige der, du har lyst.

Forkæl din indre kunstner med et staffeli

Et staffeli er et stativ, hvor du nemt kan stille dit lærred i den højde, du foretrækker at male i. Det giver dig en mere naturlig arbejdsstilling, så du hverken anstrenger ryg, skuldre, arme eller nakken for meget, mens du maler. Men det sikrer også, at du ikke får malet ud på bordet eller gulvet, hvis du alternativt plejer at male på en flad overflade derhjemme. 

Mal lige netop der, hvor det passer dig

Med et staffeli har det aldrig været nemmere at male alverdens kunstværker lige der, hvor du har lyst til.  I vores udvalg kan du også finde bordstaffeli, der er udviklet til at stå på et bord. Plejer du normalt at male ved et bord, kan du altså placere staffeliet der. På den måde får du en bedre vinkel på dit lærred, så det bliver nemmere at male.

Vi har samtidig også gulvstaffelier, der kan stilles op hvor som helst. Flyt staffeliet rundt i dit hjem, så du får det mest optimale lys på alle tidspunkter af dagen. Eller skab et lille hjørne på dit kontor, i stuen eller et helt tredje sted, hvor dit staffeli fast kan stå. Måske lyset er bedst i stuen i dag? Eller indbyder forårssolen til at male på terrassen? Slå dine kunstneriske folder lige hvor du ønsker.

Suppler dit nye staffeli med malergrej

For at få mest mulig glæde af dit staffeli, bør du naturligvis sørge for, at du har alle de nødvendige produkter til at male. Og det kan du nemt sørge for med vores udvalg. Blandt andet kan du finde:

 

 

Det har altså aldrig været nemmere at få fat i alle de nødvendige produkter, så du for alvor kan slippe din indre kunstner fri.