Hobby pensler og redskaber

Kom i gang med malingen og sving penslen på alt fra toiletruller og karton til store lærreder med hobbypensler. Du finder et bredt udvalg af alt fra pensler til akrylmaling over penselsæt til akvarelpensler - og ikke mindst stencil brushes. 

Lær at mikse farver med farvecirklen

Ved at lave din egen farvecirkel ved du lige præcis, hvilke farver du får, når du blander dem sammen – og hvilke der ikke vil passe sammen. 

Bring kreativiteten ind i hverdagen med hobbypensler og redskaber 

Det er svært ikke at blive grebet af lysten til at skabe noget nyt, når man først tager fat i hobbypenslen og har et blankt kanvas foran sig. Kanvasset kan komme i form er både et almindeligt lærred, et ark karton, en sten eller endda en af væggene derhjemme. Uanset hvilket kreativt projekt du har i tankerne, kan du lige her på føtex.dk finde det, du mangler. Blandt vores udvalg af hobbypensler og kreative redskaber kan du for eksempel få: 

  • Airbrushes 

  • Hobbypensler 

  • Stencils 


Hvilken hobby pensel leder du efter?

Vi har et bredt udvalg af forskellige typer hobbypensler i en lang række størrelser og tykkelser, som også kommer som sæt. Her kan du finde pensler til både akvarel-, akryl- og oliemaling. Om du har brug for en hobbypensel til præcisionsarbejde eller til at male større overflader, har vi sikkert den helt rette variant for dig. 

Airbrushes er et andet populært maleredskab, som kan bruges til en masse forskelligt. I forbindelse med kreative hobbyprojekter er en airbrush god til at eksempelvis at male figurer, møbler og lignende. Samtidig kan den lave en suveræn flydende overgang mellem to farver. 

Skab flotte mønstre og motiver med stencils 

Stencils er smarte skabeloner, som du kan bruge til at lave flotte effekter på dine malerier og andre kunstværker. Du kan bruge alt fra airbrushes til malesvamp til at skabe den ønskede effekt. Med stencils er mulighederne mange, og du kan sagtens bruge dem igen og igen. Du finder stencils og skabeloner med mange flotte mønstre og motiver. Kun fantasien sætter grænser.  

Udforsk føtex.dk’s kreative hjørne 

Lad kreativiteten blomstre. På føtex.dk finder du et stort online kreahjørne med alverdens redskaber og kreative midler til at fremvise din indre kunstner. Dyk ned i vores store samling af alle de hobbyartikler, du kan drømme om, og skab noget nyt og helt magisk.