Karton

Mangler du pap og karton til kreative projekter, sjove kort eller andet? Her på siden kan du gå på opdagelse i vores udvalg af flere forskellige typer karton i alle regnbuens farver.

Find kreativiteten frem med pap og karton 

Der er mange sjove og kreative måder at anvende og lege med pap og karton på. Du kan både klippe og klistre for at lave dekorationer og fine kort til fødselsdage, men det er også muligt at lave forskellige former og figurer. Det kan være en sjov måde at bruge en hyggelig eftermiddag med børnene, der kan finde deres kreative side frem samtidig med, at de kan udvikle deres fingerfærdigheder.  

På siden her har vi samlet et bredt udvalg af pap og karton, du kan lade dig inspirere af. Udover de helt almindelige versioner i mange farver, kan du også finde udgaver af pap såsom:  

  • Bølgepap til at skabe sjove effekter 

  • Foldeark til blandt andet at skabe fine origami-figurer 

  • Crepepapir til at skabe fine mønstre 

  • Glitterpapir til at give kunstværket et ekstra pift.


Der er dermed gode muligheder for at finde den type pap eller karton, du har behov for. Og ved at have et lille lager af de forskellige typer liggende, bliver det meget nemmere at skabe kreative projekter derhjemme. Hjælp eksempelvis dine børn med at lave et flot kort eller kunstværk, de kan overraske din partner eller bedsteforældrene med. Mangler i nyt julepynt eller påskepynt? Så kan I også være kreative med karton her og lave fine kreationer.
 

Fyld dit lager op med papirprodukter 

Det er ikke kun karton og pap, du kan finde hos os. Er du blandt andet løbet tør for fotopapir, kan du med fordel snuppe et par pakker med samtidig. Vi tilbyder nemlig et bredt sortiment af papirprodukter samt andre kontorartikler, så du kan handle alt til hjemmekontoret ét sted.

Desuden kan du oplagt snuppe et ringbind med i farten, så du har et godt sted at opbevare de kunstværker af pap og karton, der bliver lavet. Så er de samlet på et sted, og du kan hygge dig med at kigge på udviklingen af kreativiteten gennem tiden.