UV maling

UV-maling til kroppen, ansigtet og lokalet - sæt kulør på festen med selvlysende maling, der afgiver kraftigt lys under UV-belysning. Brug det på alle typer af overflader eller udsmyk dig selv med lysende mønstre og farver. 

Selvlysende maling 

Om det er din egen krop og ansigt eller væggen, der skal udsmykkes, så er UV-maling et festligt valg. Spray på pap, beton eller træ, eller mal på ansigt og krop. Vælg mellem ansigts- og kropmaling eller selvlysende maling til materialer. 

Tre gode grunde til at vælge UV-maling:

  • Festlig og unik til krop og lokale

  • Lyser ekstra op i UV-belysning

  • Nemt at påføre og vaske af igen

Selvlysende mønstre og farver er festlige på både kroppen, i ansigtet og i festlokalet. De unikke egenskaber får malingen til at lyse ekstra op, når den kommer under UV-belysning, og det er nemt at påføre og vaske af din hud igen. 
 

Hvilke typer selvlysende maling findes der?

Du kan ikke bruge alle typer UV-maling til det hele – der findes forskellige typer til forskellige formål. Kendetegnende for alle typer er, at de lyser ekstra kraftigt under UV-lamper

  • Til krop og ansigt finder du maling i alle farver i tuber eller praktiske engangspakker. Vælg mellem mange farver. Det er hudvenlig maling, der er nemt at påføre med fingrene eller pensel og vaske af med vand og sæbe. 

  • Til andre materialer, som læder, pap, beton, papir, plastik, træ og lignende, kan du evt. efterlakere UV-malingen med lak for ekstra holdbarhed. Vælg malingtype efter overflade – ikke alle typer UV-maling kan bruges på alle typer overflader. Mal med pensel, svamp eller rulle for forskellige udtryk. 

  • På spray kan du uden brug af pensel hurtigt påføre maling på alle typer overflader. Spray kan doseres efter stregtykkelse og dækkeevne, og tørretiden er kort. Brug evt. spraymalingen sammen med almindeligt spraymaling, og lad UV-malingen træde ekstra frem med UV-belysning.
     

Find UV-maling på føtex.dk

Mal eller spray med festlig UV-maling på krop, ansigt eller materialer fra det store udvalg her på føtex.dk. Er du på udkig efter maling til kreative projekter, kan du med fordel udforske vores udvalg af hobbymaling til alverdens projekter lige fra maling på sten til fingermaling med børn.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om UV-maling