Mal på sten med god stenmaling

Er der noget så hyggeligt som maling af sten, som I har fundet på stranden eller skovturen? Stenmaling giver mulighed for at male de smukke sten, så de bliver til små kunstværker. Find din stenmaling på føtex.dk, og bliv inspireret til at slippe kunsten fri.

Med god stenmaling kan I male på sten

At male på sten er en helt særlig disciplin inden for malerkunsten, hvor du – som navnet antyder – maler på sten, du har fundet i naturen. Her bliver den danske naturlighed og friskhed blandet med din og børnenes kunstneriske evner, så stenene bliver forvandlet til små stykker kunst.

Det kræver en speciel maling til sten for at motiverne kan holde, og derfor forhandler vi på føtex.dk særlig stenmaling, som har en stærk formel, der ikke let bliver slidt eller får huller. Stenene kan du selv samle i naturen, men på føtex.dk kan du også købe hele sæt, der både inkluderer sten og maling - så kan du gå igang med det samme.

Stenmaling er en kreativ leg til alle aldersgrupper, og derfor vil stenmaling til børn være en sjov udfordring at prøve kræfter med. Måske har ungerne allerede prøvet akrylmaling, fingermaling eller malebøger, og nu er det tid til en anderledes aktivitet med maling. Børnene bliver nemlig også udfordret på rummelighed, når de maler på sten, og det kan stimulere deres logik såvel som kreativitet.

Udtryk dig kreativt gennem maling på sten

Stenmaling er også for voksne, og faktisk er disciplinens popularitet vokset de seneste år – både fordi det er afstressende, afslappende og kreativitets-stimulerende, men også fordi det har været en trend at kunne udtrykke sig med personlige citater og mantraer. Og det kan gøres kreativt på sten.

Uanset hvilket stenmalingsprojekt du eller børnene vil udføre, så kan du finde et stort udvalg af maling til sten blandt vores hobbyartikler på føtex.dk. Her kan du bestille, når det passer dig, og så sørger vi for hurtig levering direkte hjem til dig. Vi bestræber os på at levere alt, du har brug for til hverdag og fest.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om stenmaling?