Skitse- & tegneblokke

Tegneblokke i flere størrelser på føtex.dk

Uanset hvilken størrelse tegneblok du leder efter, kan du altid regne med, at der er flere forskellige størrelser i udvalget på siden her. Vi har både A3, A4 og endnu mindre blokke, som du kan bruge alt efter behov. Vi har også blokker med et forskelligt antal blade, så du kun behøver at købe så mange, du har brug for ad gangen.

Få blokke til både blyant, farve og maling

Har du planlagt dit næste kreative projekt? På føtex.dk finder du skitseblokke, der egner sig til både almindelige tegninger med farveblyanter og til maling – eksempelvis med akvarel. Forskellen er, at papiret på malerblokke er tykkere, så malingen ikke går direkte igennem, når du maler. Derudover kan blokke til maling have en anden tekstur, som kan få billederne til at fremstå skarpere.

På føtex.dk finder du et stort udvalg af forskellige tegne og maleværktøjer, som fordrer kreativitet, koncentration og indbyder til fordybelse. 

Find blokke med sjove motiver

På føtex.dk kan du også finde tegneblokke med sjove motiver, der kan bruges kreativt tidsfordriv. Vi har blokke med mange forskellige motiver, der appellerer til flere interesser, og flere af blokkene kan farvelægges med både blyanter og tusser.

I udvalget af blokke med motiver kan du også finde varianter, der er specielt designet til at blive farvelagt med akrylmaling. Hvis du gerne vil slippe din indre maler løs, kan du på føtex.dk finde alt, du skal bruge til at skabe hyggelige, kreative stunder.