Fjerbolde til badminton

Hvad er en god badmintonkamp, hvis der ikke er nogen gode fjerbolde? Find flere forskellige slags badmintonbolde på føtex.dk. Inviter dine venner eller familie på en sjov kamp, mens dine nye fjerbolde suser over nettet. Her finder du god kvalitet til gode priser.

Skyd løs med billige fjerbolde

En fjerbold er ikke bare en fjerbold. Den skal kunne holde til at blive kastet frem og tilbage over nettet. Uden at de hvide fjer falder af i første hug. Er det sådan en kvalitet, du leder efter, så er du landet det rigtige sted. På føtex.dk finder du billige fjerbolde til badminton i god kvalitet. Du kan både bruge dem til hobbybrug om sommeren eller til træning flere gange om ugen.
 

Sagt med andre ord, så bør du købe vores fjerbolde, fordi:

  • Du har dine egne fjerbolde til sjov og træning
  • Du kan finde fjerbolde i forskellige materialer
  • Du kan forbedre din teknik og hygge med venner
  • Du kan få fjerbolde til netop dit niveau og pris
     

Vælg gerne flere fjerbolde i den samme bestilling. Så har du altid et par stykker liggende derhjemme, hvis nogle af boldene bliver væk eller går i stykker. På føtex.dk har vi et stort udvalg af sportsudstyr. Det er lige meget, om du er på øvet niveau eller begynder. Vi har lidt af det hele til alle behov. Se vores udvalg inden for cykel, sport og motion her.
 

Sådan passer du på din badmintonbolde

Det er selvfølgelig sjovest, hvis dine nye badmintonbolde også holder længst muligt. Der er heldigvis nogle smarte tricks, du kan gøre dig, når du ikke skyder dine badmintonbolde afsted. Herunder opbevaring. Bliver de tørre, knækker fjerene nemlig hurtigere, og levetiden falder dermed også.

For at vedligeholde boldene bør du opbevare dem et fugtigt sted. Du kan for eksempel lægge dine fjerbolde i et køleskab eller fugtskab. Er det ikke muligt, kan du også dampe dem over kogende vand. Åben låget i røret og luk damp ind til dine badmintonbolde. Så bliver fjerene mere spændstige.

Mangler du også badmintonketchere? Så finder du selvfølgelig også disse på føtex.dk og andet udstyr til ketchersport