Badmintonketchere

Kom i gang med at spille badminton med din nye badmintonketcher. På føtex.dk finder du både en fin ketcher til begynderen og dig, der har prøvet den sjove sport før. Se vores udvalg herunder og læs mere om fordelene ved en god badmintonketcher fra føtex.dk.

Få kraftige slag med din badmintonketcher

Når du vil købe en ny ketcher til badminton, så bør du kigge forbi vores udvalg. For på føtex.dk har vi ikke kun billige ketchere. De er også af fin kvalitet og designet til forskellige niveauer. Den sjove og givende sportsgren er oplagt til dig, der ønsker at kombinere træning og underholdning. Skal du vinde over din modspiller på den anden side af nettet?
 

Så bør du købe en badmintonketcher fra føtex.dk:

  • Du øger dine chancer for at vinde på banen med en ordentlig ketcher
  • Du får en sjov, udendørs sommeraktivitet
  • Du kan træne sammen med venner og familie
  • Du behøver ikke betale en høj pris for fin kvalitet
     

På føtex.dk har vi et blandet udvalg af badmintonketchere fra en af verdens mest anerkendte badmintonmærker, Carlton. Du kan for eksempel købe deres sæt i røde og blå farver. Er du heldig, har vi også en praktisk taske samt net og stænger. Alt sammen er let at have med på farten eller til stranden.

Sørg for at tilføje nogle robuste badmintonfjerbolde til bestillingen, så du altid er klar til en badmintonkamp, når muligheden byder sig.
 

Hvilken ketcher til badminton skal du vælge?

Des mere du øver og spiller, des stivere skaft skal du have. En fleksibel badmintonketcher er for eksempel egnet til dig, der ikke selv kan slå så kraftigt igen. Til den lettere øvede spiller er et skaft i medium ofte bedst. Det vigtigste er, at din badmintonketcher passer til dit niveau.

En anden faktor, som du bør være opmærksom på, er vægtbalancen i ketcheren. Hvis du gerne vil have masser af kraft i slagene, skal du vælge en tung ketcher. Med en let ketcher får du masser af fart i dit spil. Vi har desuden også badmintonbolde, der passer til forskellige hastigheder. 

Dyk ned i vores kategori “Ketchersport” for at finde mere udstyr til forskellige sportsgrene, hvor der skal benyttes en ketcher såsom tennisudstyr, paddel-tennis, squashudstyr og bordtennis​​​​​​​.