Pull Up bar

Her på siden finder du ribber, der gør det nemt for dig at træne derhjemme ved at udnytte din egen kropsvægt. Tag et kig på vores udvalg her på siden og bestil den ribbe, der bedst egner sig til træning i dit hjem.

Styrk din overkrop med træning i ribber

Det er langt fra alle der har plads til at forvandle sit hjem til en gymnastiksal, men derfor kan du sagtens få plads til en enkelt ribbe. Vi har både ribber der kan sættes i spænd i døren, og ribber der skal monteres direkte på væggen.

Ved regelmæssig brug af ribben får du styrket dine arme, skuldre og din ryg samt din udholdenhed, og det bedste af det hele er at du kan gøre det derhjemme.

Kombiner cardio og styrketræning

Det er oftes en god ide at kombinere forskellige træningsformer, og dette kan gøres uden at du skal udstyre hele dit hjem med diverse udstyr. Du kan løbe, jogge eller cykle inden du benytter dig af din ribbe til vægttræning, men det er en god ide at vente en halv times tid, inden du går fra cardio til vægttræningen, da du først dér, er klar til at yde optimalt i din ribbe.

Find ribber til hjemmetræning på føtex.dk

Ribber er oplagte til hjemmetræning, da det åbner for et væld af øvelser og ikke mindst sjov og leg, hvis der er børn i huset. Find din træningsribbe eller pull up bar på føtex.dk og få hurtig levering.