Yogamåtte

Ønsker du at foretage en god og behagelig træning derhjemme? Så har du brug for en yogamåtte af høj kvalitet, som kan udgøre det bedst mulige underlag, når du træner. Se det store udvalg her på føtex.dk, og bliv inspireret til dit næste træningspas.

Derfor skal du investere i en yogamåtte 

Du bør købe en yogamåtte, hvis du gerne vil have de bedste forudsætninger for en vellykket træning derhjemme. Med den rette måtte fra føtex.dk får du følgende fordele: 

  • Du kan træne på et rigtig godt underlag 

  • Du får en behagelig og sikker træning 

  • Du får kvalitetsvarer fra kendte og solide mærker som Adidas og Reebok 

 

Vores yogamåtter kommer i forskellige kvaliteter og typer. Det betyder, at du altid kan finde en til dine behov. Tykkelsen er et vigtigt parameter til at lave øvelser på gulvet. Den er med til at afgøre, om du kommer til at ligge hårdt eller blødt. Det kan være forskelligt, hvad du foretrækker, for at du bedst kan præstere dine yogaøvelser. Derfor tilbyder vi forskellige tykkelser. 

Størrelsen - længde og bredde - har betydning for, hvor stort træningsarealet er, mens undersiden af yogamåtten kan være med til at højne sikkerheden. Det gør den, hvis undersiden har en skridsikker belægning, så den ikke så let flytter sig, mens du træner. 

Hvad kan jeg bruge en yogamåtte til? 

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en yogamåtte til din træning, vil du sikkert blive overrasket over, hvor meget du kan bruge måtten til. Den mest oplagte træningsform er selvfølgelig yoga, men den er tillige ideel til pilates og strækøvelser. Strækøvelser er på sin plads før og efter hård træning, så dine muskler bedre kan restituere.  

Mange fordele ved en yogamåtte 

En yogamåtte vil gøre det lettere at udføre diverse træningsøvelser, som er blevet populære at udføre hjemme på stuegulvet i stedet for i fitnesscentret. Det kan være alt fra planken til armbøjninger, mavebøjninger, squats og lunges, hvor måtten både højner komforten og sikkerheden. 

På føtex.dk finder du alt til hjemmetræningen, og er du til yoga og de mere meditative træningsformer, fører vi en række andet yogaudstyr, som du også kan få brug for til din yogatræning.