Husk godt beskyttelsesudstyr

Det rigtige beskyttelsesudstyr er alfa og omega, når du udfører mere udfordrende opgaver i haven eller huset. På den måde passer du på dig selv, så der er mindre chance for at komme til skade. Find alt det beskyttelsesudstyr, du har brug for, her på føtex.dk.

Find sikkerhedsskabende beskyttelsesudstyr på føtex.dk

Når du skal i værkstedet og udføre opgaver af mere risikabel karakter, står vi på føtex.dk klar med et stort udvalg af beskyttelsesudstyr. Vi fører en bred vifte af udstyr af meget høj kvalitet, og i vores sortiment kan du blandt andet finde høreværn, ørepropper, handsker, engangshandsker, sikkerhedsbriller og førstehjælpskasser.

Vores høreværn til både børn og voksne sørger for, at høje lyde ikke skader dine ører, og de er gode at bruge, når du for eksempel bruger elektriske saveslibemaskiner eller arbejder med havemaskiner i haven. Vi forhandler også ørepropper, du kan bruge som supplement til høreværnet.

Beskyt hænder og øjne med vores beskyttelsesudstyr

Der er mange fordele ved at vælge beskyttelsesudstyr fra føtex.dk. Vores handsker beskytter dine hænder mod de ydre påvirkninger, som du ikke kan undgå, når du for eksempel arbejder med træ, sten eller fliser. Med gode handsker får du både et beskyttende lag og et godt greb, som gør det arbejdet lettere. Vi fører også engangshandsker, som er gode at bruge, når du har med stærke væsker eller lignende at gøre. 

Med sikkerhedsbriller kan du passe på dit syn, når du arbejder i værkstedet eller ude. VI anbefaler at du anvender sikkerhedsbriller, når du har med elektrisk værktøj at gøre. Brillernes beskyttende glas gør, at du ikke får splinter, træ, murværk eller lignende i øjnene. 

Her på siden finder du også vores førstehjælpskasser og -sæt, som kommer i varierende størrelser. De forskellige sæt inkluderer de mest nødvendige førstehjælpsremedier, hvis uheldet skulle være ude.

Alt i beskyttelsesudstyr til værkstedet og haven

Er du på udkig efter beskyttelsesudstyr til værkstedsarbejdet, kan det være, at du også har brug for andet til værkstedet. På føtex.dk forhandler vi et bredt udvalg af værktøj, så tag et kig her på hjemmesiden, og lad dig inspirere til nye og stærke maskiner og redskaber, som kan gøre en forskel for dine hus- og haveprojekter.