Håndvaske

Mangler du en ny håndvask? Så find den her på føtex.dk. Vi har alverdens former for håndvaske fra både Ifö, Duravit og Gustavsberg, så vi har helt sikkert også en håndvask efter din smag. 

Håndvask i porcelæn

Til badeværelset er det oplagt med en flot porcelænsvask, hvorimod det i køkkenet ofte er mere ideelt og praktisk med en håndvask i stål. Her finder du primært porcelænsvaske – alle i lækkert design.

Tre gode grunde til at købe en håndvask på føtex.dk:

  • Stort udvalg af anerkendte brands
  • Skarpe priser
  • Fokus på kvalitet

Køb din nye håndvask på føtex.dk - vores sortiment er nemlig både stort og bredt, og du finder derfor håndvaske i alverdens størrelser og former, og fra alle de gode brands på markedet. Vi har altid fokus på produktet, og det betyder, at vi kun har produkter i vores sortiment af høj kvalitet. Køb derfor en ny håndvask online i dag og få alle fordelene med.

Vælg et lækkert design

Skal du ud og købe ny håndvask, så er der flere detaljer, du bør tage med i dine overvejelser. For det første er det selvfølgelig ret vigtigt, at håndvasken rent størrelsesmæssigt passer til dit badeværelse og der, hvor den skal placeres. Derfor har vi både store og små håndvaske, samt hjørnehåndvaske, og vi har både modeller, der skal placeres oven på et bord og nogen, der skal integreres i bordet. Du kan også vælge at købe en væghængt håndvask, hvis du ikke ønsker at have et skab eller noget andet stående under vasken. Herefter skal du overveje, hvor blandingsbatteriet skal placeres. Den mest åbenlyse løsning er at placere den i midten, men har du f.eks. et meget lille badeværelse, så er det ikke sikkert, at midten er den bedste løsning. Til sidst er det også relativt væsentligt, hvilken farve din håndvask skal have. Skal den være helt standard hvid? Eller søger du en håndvask i en bestemt farve eller et bestemt materiale? Det er en overvejelse, du bør gøre dig, før du udvælger din nye håndvask.

 

Køb din nye håndvask her

På føtex.dk kan du købe alt det du mangler til dit badeværelse. Vi har ofte skarpe priser på håndvaske, så hold øje her på siden. Se eventuelt også vores udvalg af toilettertoiletsæder og cisterner. Du får ubegrænset returret og hurtig levering, når du shopper online. Køb din nye håndvask i dag!