Stofkurve

Stofkurve er en populær opbevaringsløsning, fordi de kombinerer funktionalitet og stil. Er du på udkig efter den helt rette stofkurv til din indretning? Så finder du et godt udvalg i forskellige størrelser, farver og designs i vores sortiment. Du finder blandt andet stofkurve i mørkegrå og lysegrå herunder.

Stofkurve til flere formål

Stofkurve er en alsidig opbevaringsløsning, der kan benyttes til mange forskellige formål. Du kan for eksempel bruge en stofkurv som praktisk opbevaringsmulighed i stuen, hvor du kan have magasiner og aviser i den. Det kan også være, at du foretrækker at bruge stofkurven som dekorativ løsning til opbevaring af tæpper og puder.

Stofkurve er også ideelle til at holde orden på badeværelset. Her kan du blandt andet bruge dem til at opbevare håndklæder og toiletpapir. De kan let placeres i skabe, på gulvet eller på en hylde.

Har du en kreativ hobby? Så kan du også bruge stofkurve til opbevaring af for eksempel garn, strikkepinde, hæklegrej, tegneredskaber eller karton og papir. Ved at opbevare dine hobbyartikler i en stofkurv, vil du hurtigt kunne finde, hvad du skal bruge.

Stofkurve som stilfuldt element i din indretning

Stofkurve er ikke kun en praktisk opbevaringsløsning, de kan også være stilfulde og dekorative elementer i dit hjem. De er et godt alternativ til mere traditionelle opbevaringskasser af for eksempel plast eller træ. Når du har en stofkurv stående på din hylde, din reol eller dit gulv, tilføjer det et ekstra touch til din indretning.

En rund stofkurv kan blandt andet bruges som en praktisk og flot plantekrukke til dine indendørs planter. Det giver et naturligt udtryk, der måske særligt vil klæde en nordisk, afslappet eller minimalistisk indretning.

I sortimentet finder du stofkurve i forskellige størrelser, former og farver, der kan tilpasses enhver indretningsstil. Du kan også kombinere stofkurve med andre opbevaringløsninger og dekorationer for at skabe en sammenhængende og stilfuld helhed i dit hjem. I vores sortiment finder du for eksempel også akrylkasser, kasser med låg og plastikkurve. Så gå på opdagelse i det spændende udvalg, og find den løsning, der passer bedst til dig.