Vilkår og betingelser for Medlemsklubben

føtex For De Små Medlemsklub (herefter ”Medlemsklubben”) er en gratis medlemsklub for alle forældre til børn mellem 0-3 år, og du kan allerede tilmelde dig medlemsklubben, når du er gravid. Du skal være fyldt 18 år for at blive medlem.

Medlemsklubben ejes og drives af Salling Group A/S (herefter ”føtex”), CVR nummer 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand.

For at blive medlem skal du give føtex samtykke til at modtage markedsføringsmateriale. På den måde er du sikker på at have den nyeste viden om, hvad der sker i føtex.

Du skal også give dit samtykke til at føtex må indsamle og behandle dine persondata i henhold til privatlivspolitikken og cookiepolitikken.
 

Indmeldelse

Du kan tilmelde dig Medlemsklubben på føtex’ hjemmeside Her.
 

Medlemsgoder

Som medlem får du spændende og eksklusive fordele samt tips og råd om børn og forældreskab fra fagpersonale. Du vil modtage én mail ugentligt, og indholdet følger så vidt muligt dit barns alder. Som medlem vil du bl.a. få:

  • Blogindlæg fra vores sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen, som følger dit barns udvikling
  • Invitationer til spændende arrangementer, events og foredrag

 

Foretrukne føtex.

Ved tilmelding skal du vælge den føtex butik, du ønsker at blive tilknyttet. Når du har tilmeldt dig Medlemsklubben, vil du modtage invitationer, hvis der afholdes aktuelle arrangementer i din foretrukne føtex.

 

Kontakt og markedsføring

Når du tilmelder dig Medlemsklubben, giver du føtex tilladelse til at kontakte dig i overensstemmelse med det afgivne samtykke til markedsføring. 

 

Ændringer i vilkår og betingelser for Medlemsklubben

føtex forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser, herunder at lukke Medlemsklubben. Sådanne ændringer vil dog altid blive meddelt senest en måned forud for ændringernes ikrafttræden.

 

Udmelding

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket til at modtage markedsføringsmateriale og melde dig ud af Medlemsklubben ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af de henvendelser, du modtager fra os.