Tilmeld dig føtex for de små, og få personlige fordele til dig og dit barn

Hvis du er gravid eller har et barn, kan du tilmelde dig føtex for de små i Plus appen, og få ekstra, personlige fordele kun til dig som føtex for de små medlem.

Vil du være medlem af føtex for de små?

1. Opret en bruger i føtex Plus appen og tilmeld dig føtex for de små i appen.
2. Herefter vil du modtage alle føtex for de små nyhedsbreve.
3. Du vil i føtex Plus appen få Plus fordele, når du handler i føtex.

Hvad er føtex Plus?

føtex Plus er et fordelsprogram med tyk streg under fordel. Med føtex Plus appen ved hånden får du personlige fordele på dine yndlingsprodukter, tilfriskhedsgaranti på mad – og drikkevarer og et væld af smarte services, der gør det både nemmere, hurtigere og billigere for dig at handle i føtex.

Alt til en god start på livet

Graviditeten kommer med forventningens glæde, men der er også mange vigtige forberedelser, der skal foretages, når I venter det første barn. Foruden den mentale forberedelse er der også et væld af ting, der skal investeres i, inden den lille ny ankommer. Salling Fri er føtex eget mærke og vores anbefaling til dig, der vil have god kvalitet til gode priser - uden kemi og tilsætningsstoffer. Salling FRI produkterne er gode for både dig, din baby og for omverdenen. Babyprodukterne er fri for parfume, og på emballagen findes al den information, du har brug for. I føtex helt egen tøjserie fra VRS-mini finder du et stort udvalg af babytøj i økologisk bomuld.

"Der er ikke noget bedre end det øjeblik ved puslebordet, hvor der bare er 100% kontakt"

Ann-Sophie, 33 år

Bliv inspireret

Kvalitet og dansk design

Salling Baby