Babycreme, babyolie & zinksalve

Babyers og børns hud er sarte og har oftest brug for pleje. Med babycreme, babyolie og zinksalve kan du sørge for at holde dit barns hud sund og blød på skånsom vis. Se de forskellige muligheder for at beskytte og pleje din babys hud på føtex.dk.

Babycreme og babyolie holder dit barns hud blød og sund

Babycreme og babyolie er essentielle produkter, når det kommer til babypleje og at holde din babys hud blød og sund. De hjælper med at fugte og beskytte huden mod udtørring og irritation. Det kan især være oplagt at smøre dit barn ind i creme eller olie efter badet eller bleskiftet.

Du kan også bruge babyolie i forbindelse med, at du giver din baby en kærlig massage. Den fugter og nærer huden, samtidig med at den skaber et øjeblik af nærhed og velvære. Derudover kan du vælge zinksalve, som er særligt egnet til at pleje irriterede områder på huden. Her danner den en beskyttende hinde, der kan hjælpe med at lindre rødme og irritation samt blødgøre huden.


Hvilken babycreme og babyolie skal du vælge?

Ligesom med alt andet, der har med dit barn at gøre, er kun det bedste godt nok, når det handler om at finde den rette babycreme eller babyolie. Hvilken type babycreme, babyolie eller zinksalve, du bør vælge, afhænger af dit barns behov samt dine egne præferencer. Har din baby for eksempel en sart eller tør hud? Så kan det være en god idé at overveje en babycreme eller babyolie med ekstra fugtgivende egenskaber. Hvis dit barn i stedet har tendens til rød numse, så kan det være en oplagt mulighed med zinksalve.

Find en passende babycreme eller babyolie 

I vores udvalg kan du vælge blandt flere udgaver af babycreme, babyolie og zinksalve, der passer til forskellige behov og situationer. Du kan for eksempel få bleskiftecreme, der plejer den sarte hud i bleområdet. Du kan også vælge en fed creme, der plejer de tørre pletter på huden, og er huden særlig tør eller sart, er SOS-creme ideel. Gå på opdagelse i vores kånsomme og milde babyprodukter fra Salling Fri og Lille kanin. Hos os finder du desuden babyshampoo og -sæbe, der passer godt på din babys hud og hår.