Glansfulde lipgloss

Giv læberne et glansfuldt look med smukke og skinnende lipgloss. Her på føtex.dk finder du lip gloss i mange nuancer, så der altid er en, der passer til dit humør, outfit og anledning. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og find din perfekte lipgloss på føtex.dk i dag.

Skal jeg vælge lipgloss eller læbestift? 

Måske tænker du, at den eneste farve der skal på læberne, er en klassisk læbestift. Men så har du ikke prøvet, hvad en lipgloss kan gøre for dine læber. Eller måske er du ikke helt klar over forskellen? Men så kan du lære mere om den her:

  • Læbestift er den klassiske farvede stift, der i traditionel forstand giver en mat finish. I dag kommer læbestiften dog også med et mere skinnende udtryk – dog ikke så meget som lipglossen. Læbestift har et mere skarpt udtryk – gerne i samspil med liplineren 

  • Lipgloss fugter læberne med en skinnende masse, som giver et mere glansfuldt og ”vådt” udtryk end læbestiften. Det færdige resultat emmer i højere grad af smart strand-babe end den mere stringente læbestift

Lipglossen blev tidligere brugt mest af den yngre generation, men gloss er for alle, der gerne vil have læberne til at skinne. Læbestift kan godt blive lidt gammeldags, mens lipgloss giver et ungdommeligt udtryk. Som en bonus kommer de fleste lipglosser med indbygget læbepleje, så de også fungerer som en slags underliggende læbepomade. Velegnet til dig, der ikke orker mere arbejde end højst nødvendigt.

Hvilken lipgloss skal jeg vælge? 

Når det kommer til valg af lipgloss, har du rigtig mange muligheder. Hvis du ønsker skinnende læber, uden at de skriger til himlen, kan du vælge en neutral lipgloss. Det kan være en ferskenfarvet variant eller en, der minder om din egen læbefarve. Læg mærke til, at nogle modeller kommer med meget shine, hvor andre kun giver en anelse.

Hvis du skal til fest, kan du med fordel bruge løs af de lipglosser, der kommer i stærke farver som pink, rød eller blomme. Her får du smæk for skillingen, og med en kraftig lipgloss kan du tone resten af makeuppen lidt ned, så det er læberne, der får al opmærksomheden.