En lipliner optegner læberne

En lipliner er et rigtig smart stykke makeup, som både lægger bunden for læbestift og får læbestiften til at holde længere. Derudover giver den en flot optegning og indramning af læberne. Vælg mellem mange flotte kvalitets-lip pencils på føtex.dk, og få det bedste ud af dine læbestifter.

Derfor kan en lipliner gøre underværker for din læber 

Måske hører du til dem, der bare tager læbestiften på, og så er det afsted. Men så har du muligvis bemærket, at læbestiften hurtigt forsvinder, løber eller giver et uskarpt udtryk? Det kan du komme til livs, hvis du investerer i en lipliner, som bør være en fast del af din læbe-makeup

En lipliner er kort fortalt en læbeblyant, som har en farvet stift, og den kommer med flere fordele: 

  • Liplineren lægger en god bund før læbestift, så læbefarven holder længere 

  • Når du tegner læberne op med liplineren, får de mere definition, som giver et mere skarpt udtryk 

  • Ved optegningen af læberne med læbeblyanten kan du korrigere små fejl, så resultatet bliver mere symmetrisk 

Du kan også anvende din lipliner som underlægning for lipgloss – eller endda alene, hvis du kun ønsker en diskret farve. 

Vælg den rette lipliner 

Når du vælger din lip pencil, skal du først om fremmest vælge ud fra farven. Som udgangspunkt er det en god ide at vælge en læbeblyant, der ikke er for mørk – den må meget gerne matche din egen læbefarve.  

Hvis liplineren er for mørk, vil du kunne se en mørk kant rundt om læberne, hvis læbestiften alligevel skulle forsvinde, og det vil ikke se godt ud. Du kan også vælge farve baseret på den læbestift, du gerne vil have på – er den pink, kan du med fordel vælge en lyserød lipliner. 

Sådan bruger du din lipliner 

Når du skal anvende din lipliner, skal du starte med at tegne læbernes yderkanter op, og derefter kan du fylde resten af læberne ud med læbeblyantens farve. Når du tegner kanten op, vil du få mere definerede læber, som giver et skarpere udtryk. Derefter påfører du din læbestift, og som resultat holder læbestiften længere. Godt til både hverdag og fest.