Øjenbrynsfarve & øjenbrynspen

Med en god øjenbrynsblyant kan du tegne dine bryn op, så du får et smukt indrammet ansigt. Du kan derudover få brynene mere definerede og helskabte med øjenbrynsfarven, som bidrager til et harmonisk udtryk i ansigtet. Gå på opdagelse i det store kvalitetsudvalg på føtex.dk.

Markér øjenbrynene med en øjenbrynsblyant

Når det kommer til øjenmakeup, skal der kun få pift til for at skabe den bedste version af dit udseende. Ud over mascaraen og eyelineren har du brug for en god øjenbrynsblyant – også kaldet en eyebrow pencil eller øjenbrynspen.

En eyebrow pen er god til at markere øjnebrynene og til at fylde hullerne ud, hvis du måske har lidt luft imellem hårene og ønsker et mere fyldigt udtryk. Du kan også give mere farve til lyse bryn eller give brynene mere definition. Mange øjenbryn er fra naturens side ikke helt symmetriske, og det kan du desuden rette op på med din øjenbrynsblyant. Øjenbrynene er en meget definerende del af ansigtet, og derfor bør du ikke undervurdere, hvad dine bryn gør for helheden.

Find den rigtige øjenbrynsfarve på føtex.dk

Der findes flere forskellige typer af øjenbrynsfarve at udforske, og på føtex.dk kan du bl.a. finde: 

  • Almindelig øjenbrynsblyant med farve i spidsen

  • Eyebrow gel, som er en gele til at farve og fiksere

Er du nybegynder, vil en almindelig øjenbrynsblyant være et godt valg, da den er let at arbejde med. Det kan være en god ide at overveje og måske teste af, hvor markante eller tydelige du ønsker dine øjenbryn. Du kan nøjes med at have dem i en mere lys farve, eller du kan gå i den mørkere retning. Det er helt op til dig. 

Den anden type er øjenbryns-gel, som er en farvet gele, du bruger til at farve og derefter fiksere øjenbrynene. En gel kan være et godt værktøj til at ”sætte brynene på plads”, så de ikke falder ud af den form, du har skabt for dem. Dyrker du øjenbrynene som en vigtig del af dit udtryk, bør både en gel og en almindelig blyant være at finde i din makeup-kollektion.