Gaveæsker til hende

Overrask din kæreste, veninde eller søster med en lækker gaveæske fra føtex.dk. Her har vi samlet et udvalg af sminke- og parfumeæsker, der med garanti skaber glæde hos kvinder i alle aldre. Tag et kig på vores udvalg, og bestil den perfekte gaveæske til hende her på siden.

Gaveæsker til hende til jul eller fødselsdag

Dufte, makeup og lækre produkter til badet er valgt og sat sammen klar til at lægge under juletræet eller forære fødselaren. Produkterne passer sammen og henvender sig til kvinder i alle aldre. Se udvalget af lækre gaveæsker til hende herunder.

Find gaveæsker til hende

Gør hende glad med fine gaveæsker til skønhed og pleje. Lækre produkter til hud, hår og negle til kvinder og piger i alle aldre. Den perfekte fødselsdags-, jule- eller adventsgave. Vælg en gaveæske til hende og hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen

 

Tre grunde til at købe en gaveæske til hende:  

  • Meget mere for pengene

  • Produkterne passer sammen

  • Kvinder elsker gaveæsker

Du får masser for pengene ved køb af gaveæske. Produkterne er udvalg til at passe sammen inden for samme mærke, samme duft, matchende farver eller i en serie af makeupprodukter. 

Gaveæsker til hende indeholder produkter, som enhver kvinde kan bruge – så du kan altid finde den helt rigtige til din mor, kæreste, søster eller veninde.  

 

Hvilken gaveæske til hende skal du vælge?

Uanset alder elsker alle kvinder produkter til skønhed og pleje. Vælg mellem dejlige dufte, rens og pleje til badet eller makeup til ansigt og negle. 

  • Dufte i gaveæsker er ofte i form af parfume og en tilhørende creme, bodygel eller deodorant. Mærkerne er alle de kendte, og du finder gaveæsker med dufte i alle prisklasser. Gør livet nemmere med dufte, der holder hele dagen. 

  • Bad i lækker showergel, vask håret i luksuriøs shampoo, og smør kroppen ind i nærende bodylotion og plejende olier. Vælg evt. en julekalender fyldt med 24 små skønhedsprodukter bag lågerne – det giver med garanti et smil på læberne hver dag i julemåneden. 

  • Makeup til både ansigt og negle i moderne farver og holdbare ingredienser. Fyld toilettasken og beautyboksen med det sidste nye inden for neglelak, vippepleje og makeupbørster.