Badevægt

Her på siden finder du badevægte  som b.la. kan måle kropsvægt, fedt- og muskelprocent. Alle sammen i flere forskellige prisklasser Vi forhandler badevægte fra populære kvalitetsproducenter heriblandt Beurer og Garmin. 

Billig badevægt til ethvert behov

På føtex.dk har vi et stort udvalg af badevægte til dig, der ønsker at følge din kropsvægt, og til dig, der drømmer om flere ekstrafunktioner.

Tre gode grunde til at købe en smart, digital badevægt

  • Mulighed for at følge vægttab eller -forøgelse
  • Indblik i alt fra kaloriebehov til BMI, fedt- vand- og muskelprocent
  • Nem adgang til statistikker og analyser via din smartphone

Med en badevægt fra f.eks. Beurer eller Garmin får du et unikt indblik i din vægt. Køber du en badevægt med ekstrafunktioner, får du tilmed adgang til værdifulde analyser og informationer om blandt andet kaloriebehov, BMI og muskelprocent. Find den badevægt, der passer bedst til dine behov, og knyt din smartphone til de mange ekstrafunktioner. Så har du nem adgang til alle dine statistikker!  

Hvilken badevægt skal jeg vælge?

En god badevægt er guld værd, når du vil udfordre dig selv og følge med i, hvordan din krop ændrer sig som følge af eksempelvis nye trænings- eller kostvaner. Når du er på udkig efter en ny badevægt, bør du imidlertid være opmærksom på: 

  • Badevægtens funktioner: I dag kan flere badevægte måle meget mere end kropsvægt. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvad du ønsker at måle og veje – og med hvilket formål. Vil du forøge din muskelmasse eller gennemføre et succesfyldt vægttab, kan du med fordel vælge en model, der kan måle og analysere din BMI, fedt- og muskelprocent. 
  • Design og brugeroplevelse: Køber du en badevægt med flere funktioner, er det vigtigt, at du tjekker, at den er kompatibel med din smartphone og dine præferencer, hvad angår design.

Når du har fundet din nye badevægt, kan du let bestille den hjem fra føtex.dk. Du har altid ubegrænset returret, når du handler hos os – du kan derfor trygt købe dit udstyr til badeværelset samt elektriske plejeapparater på føtex.dk

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om badevægte