Stableklodser

Børn elsker at stable ting oven på hinanden – og at vælte dem igen – og de begynder tidligt. Stableklodser er en klassiker, og de er lige så populære i dag, som de var for 50 år siden. Tjek vores store udvalg af stableklodser i mange forskellige udformninger og farver, og find din favorit, herunder.

14 produkter
Fisher-Price® Rock-a-Stack®-legetøjet er klassisk, farverigt legetø
56,25 kr.
Den evigt unge BRIO klovn fylder 60 år!
128,25 kr.
Verdens mest babyvenlige burger
186,75 kr.
Klassisk stablelegetøj i træ fra Little Tikes.
111,75 kr.
Spiller også mange forskellige melodier
141,75 kr.
8 farverige kopper, som din baby kan gribe fat i, stable og sammesætte
44,25 kr.
111,75 kr.
DISNEY WOOD Mickey Counting Stacker
126,75 kr.
Fra 1 år
51,75 kr.
6 sansestimulerende klodser i bæredygtigt gummitræ.
111,75 kr.
Udvikler barnets fornemmelse af størrrelsesesforhold.
111,75 kr.
Stableklodser med billeder på siderne. Klodserne har tal fra 1 til 10.
96,75 kr.

Stableklodser – underholdende og udviklende

Stableklodser hører til den type legetøj, der aldrig går af mode. Trods et forholdsvist enkelt koncept, hører de til noget af det populæreste og mest elskede legetøj hos både de små og lidt større børn. Klodserne kan bruges til at stable oven på hinanden, men også til at sortere efter f.eks. størrelse, farve, tal, bogstav eller til at bygge med. De giver barnet masser af muligheder for at skabe egne lege og historier, og de er ofte det lille barns introduktion til deciderede bygge- og konstruktionssæt.
 

Tre grunde til at vælge stableklodser

  • Fås i mange forskellige udformninger, farver og størrelser
  • Er hygge, leg og læring – alene eller sammen med andre
  • Stimulerer kreativitet, finmotorik, koordination og koncentration


Stableklodser er både hygge, leg og læring om former, størrelser og tyngdekraft. Børn er nysgerrige væsner. De elsker at undersøge og udforske deres omverden og at udfordre sig selv. Med stableklodser kan de lære om farver, tal og bogstaver og bygge både vertikalt og horisontalt. 
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke stableklodser du skal vælge? Her får du et par punkter, som det er en god idé at have i tankerne, inden du bestemmer dig.

  • Størrelse: Du skal sikre dig, at klodserne er i en størrelse, som dit barn kan gribe om. Bliver de for store risikerer du, at barnet bliver frustreret og mister lysten til at lege med dem, fordi det ikke kan håndtere dem. 
  • Design: Flotte farver animerer barnet til at gribe om klodserne og lege med dem. Er det parat til at lære om tal og bogstaver, er nummererede klodser og klodser med bogstaver en fantastisk måde at introducere dem på. 

Vi har stableklodser i træ og plast og i mange forskellige udformninger og design. Når du har valgt din favorit, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk.