Dukketilbehør

Du finder et stort udvalg af lækkert tilbehør og udstyr til dukker her i shoppen. Vi udvider løbende med de seneste nyheder fra danske og internationale brands, som Baby Born, Barbie og Sylvanian Families, så du altid har et fantastisk udvalg at vælge mellem. Tjek vores store, aktuelle sortiment lige herunder.

214 produkter
Skil dig ud i bedste B Friends-stil med denne skønne nederdel
30 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Skil dig ud i denne unikke t-shirt og disse fede jeans
99 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
I sættet er der også en madskål til kattene
129 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Udvid din Kindi Kids-verden med det sjove supermarkedlegesæt.
399 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Sørg for, at den lille er underholdt i timevis
149 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
L.O.L Huset er af træ og med mere end 85 overraskelser.
1.999 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Dukke med vinter tøj, mad, spiseudstyr og venskabs armbånd
300 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Dukketilbehør – gør legen endnu sjovere

Der er ingen tvivl om, at legen med yndlingsdukken bliver væsentligt sjovere, når dit barn har noget dejligt tilbehør, der passer til dukken. Så er det sådan set ligegyldigt, om der er tale om en nyfødt babydukke, en barbie-teenage-dukke eller et medlem af en nuttet dyrefamilie. Mulighederne for at skabe nogle spændende historier, universer og rollelege bliver endnu bedre med det rette tilbehør, hvad enten det er f.eks. tøj, bygninger og interiør eller diverse køretøjer.  
 

Tre grunde til at vælge dukketilbehør

  • Find stort og småt til mange forskellige dukker
  • Stimulerer leg, kreativitet og fantasi hos barnet
  • Gør legen endnu sjovere og mere virkelighedstro


Dukker og dukketilbehør er en vigtig del af mange børns leg. De bruger det i rollelege, hvor de kopierer og spejler sig i de voksnes måde at opføre sig og klæde sig på. Rolleleg er en vigtig del af barnets personlighedsudvikling og dannelse af en social forståelse. Med det rette legetøj er du med til at stimulere denne proces.
 

Hvad skal jeg vælge?

Det afhænger i høj grad af dit barn. Her får du et par fokuspunkter, som forhåbentlig kan hjælpe dig lidt på vej, når du skal vælge nyt dukke-tilbehør.
 

  • Dukketype: Der findes et væld af forskellige dukketyper. Babydukker, teenagedukker, karrieredukker og dyrefigurer er blot nogle af disse. Mulighederne er mange. Mens nogle børn foretrækker den samme dukketype op gennem barndommen, ændrer mange børn deres præferencer, som de bliver ældre. 
  • Interesser: Det er oplagt at vælge tilbehør ud fra dit barns interesser eller forkærlighed for et tema eller område. Har det en hobby eller fritidsinteresse? Du kender dit barn bedst, så mon ikke at du ved, hvad der nok vil vække begejstring?
     

Når du har fundet frem til det helt rigtige tilbehør til dukker, bestiller du det på føtex.dk. Husk, at du har 30 dages returret.