Byggesæt

Med et af vores fantastiske byggesæt sikrer du dit barn mange timers vidunderlig leg, hvor det virkelig får mulighed for at udfolde sig kreativt og bruge løs af sin fantasi. Vi fører et stort udvalg fra førende producenter, så du og dit barn får absolut bedste kvalitet.

Tilbage til konstruktionslegetøj >

614 produkter
Kæmp om dragerustningen med LEGO® NINJAGO® lyndragen Stormbringer, som har kæber, der kan åbnes, fjederbetjente "lynskydere", piskende hale samt 4 minifigurer.
261,75 kr. 349 kr.
Stephanies ridespringningsbane
261,75 kr. 349 kr.
Olivias hjerteæske
51,75 kr. 69 kr.
Sigt med ninjaspinneren Spinjitzu-brag – Jay, og skyd!
74,25 kr. 99 kr.
Slangestamme-legetøj, der giver børn mulighed for at udspille actionfyldte ninjaeventyr!
299,25 kr. 399 kr.
Små børn vil elske at strigle, fodre og vande de søde ponyfigurer i LEGO® DUPLO® sættet Ponystald, som udvikler deres finmotorik, mens de bygger det farverige sæt.
186,75 kr. 249 kr.
Få en rundtur på den seje Undervandsforlystelse
201,75 kr. 269 kr.
Lad dit barn udspille supermarked-rollelege med dette butikslegesæt!
201,75 kr. 269 kr.
Det bliver en ganske særlig aften på den flotte LEGO® Heartlake restaurant!
411,75 kr. 549 kr.
Sæt gang i en ninjaspinnerkamp mellem Kai og samuraien!
134,25 kr. 179 kr.
Inspirer børn til at skabe NINJAGO® eventyr med en skydende, fræsende, smadrende ninja-firhjulstrækker!
336,75 kr. 449 kr.
Den gyldne drage
134,25 kr. 179 kr.

Byggesæt – leg og læring i ét

Et byggesæt er fantastisk på mange måder. Ud over at det er både hyggeligt og underholdende at sidde og lege med byggedelene, er det også med til at stimulere og understøtte barnets kreativitet, fantasi, finmotorik, koncentrationsevne og sociale kompetencer. Så er det sådan set underordnet om barnet er tre eller tolv år – alle kan være med.

Tre grunde til at købe et byggesæt

  • Kan fås i mange varianter, alderstrin og sværhedsgrader
  • Spændende og underholdende – lærende og udviklende
  • Perfekt til både alene-leg og hyggeligt samvær med andre

Kombinér eventuelt det nye byggesæt med et af vores flotte børnetæpper, så barnet kan sidde lunt og godt på gulvet og bygge. Tæpperne findes i flere smarte design med blandt andet veje og huse, og er derfor oplagt som base for kreative lege og fantasifulde historier.

Byggesæt, samlesæt og konstruktionssæt

Kært barn har som bekendt mange navne og betegnelser. Uanset, hvad du kalder det, så får du legetøj, som de fleste piger og drenge vil blive fascineret af. Det skyldes, at børn generelt godt kan lide at udfolde sig kreativt, når kvaliteten er i orden. Vi har sæt/serier fra førende producenter som LEGO og Playmobil, så her får du og dit barn noget af det allerbedste.

Hvad skal jeg vælge?

Har du svært ved at vælge mellem de mange byggesæt? Her er et par punkter, som kan være gode at have i tankerne, inden du bestemmer dig for et.

  • Alder: Der er forskel på, i hvilket tempo børn udvikler sig. Derfor skal det alderstrin, som du finder under ”specifikationer” udelukkende opfattes som vejledende. Det er dig, der kender dit barn bedst, så vælg ud fra dette. Så skyder du sjældent hverken over eller under mål.
  • Interesse: Dit barns lyst til at gå i gang med et byggesæt udspringer ofte af dets nysgerrighed. Har det en speciel interesse, er det en god idé at finde et sæt, der på en eller anden måde relaterer til denne.
  • Pris: Vi har altid et stort udvalg af byggesæt i flere forskellige prisklasser. Da vi løbende har tilbud på legetøj, er det en god idé at kigge forbi og tjekke på Føtex.dk, inden du bestiller.

Køb et byggesæt på Føtex.dk

Overrask dit barn med et spændende byggesæt. Bestiller du online på Føtex.dk for mere end 1.000 kr., sørger vi for levering direkte hjem på din adresse. Husk, at du som altid har 30 dages returret.