Legekøkken

Med et legetøjskøkken slippes fantasien løs, og pludselig forvandles dit barn til en gourmet kok eller måske en dygtig bager - og vi garanterer, at vores køkkener har alt det udstyr, der skal til, for at dit barns færdigheder kan blive endnu bedre. Der er altså udsigt til timevis af sjov leg og masser af underholdning med ét af vores flotte køkkener fra kendte og attraktive mærker. Lad dig inspirere af vores sortiment her på siden. Vi har køkkener til børn i alle aldre til favorable priser.

Tilbage til Rollespil > 

42 produkter
Fås kun online
320 kr.
93 x 87 x 35cm
Fås kun online
1.743 kr.
72 x 55 x 35cm
Fås kun online
714 kr.
95 x 120 x 40cm
Fås kun online
1.130 kr.
95 x 137 x 55cm
Fås kun online
1.278 kr.
Bil der kan transformeres til en madvogn
399 kr.
Sæt med 16 dele.
199 kr.
Inkl. køkkenredskaber
160 kr.
Fås kun online
290 kr.
87 x 40 x 35cm
Fås kun online
1.449 kr.
Fås kun online
387 kr.
21 x 18 x 18cm
Fås kun online
193 kr.

Leg som de voksne

Børn elsker at efterligne de voksne, i deres leg. Og det er netop gennem leg af velkendte situationer fra hverdagen, at børn lærer. Med et legetøjskøkken kan barnet få lov til at slå sig løs i sit helt eget køkken, hvor det er barnets egne regler, der gælder.

Tre grunde til at vælge et legekøkken

  • Lægger op til mange timers leg
  • Stimulerer kreativitet og fantasi
  • Perfekt til at efterligne de voksne i legen

Med forskelligt slags tilbehør, som kan bruges i legekøkkenet, er der altid rig mulighed for at udvide og gøre det endnu sjovere for barnet at starte sin egen leg. Derudover lærer mange små børn faktisk at gå selv gennem leg ved legekøkkenet, fordi det kræver at barnet står op, og ofte glemmer barnet så, at det går helt selv midt i legen – noget nogle ellers kan være bange for at kaste sig ud i.

Passer ind i alle rum

Legekøkkener kommer i alle mulige slags farver, design og størrelser. Det gør det nemt at vælge et, der passer ind både med sin størrelse og sine farver. Mange børnefamilier vælger at sætte et legetøjskøkken op i køkkenet, så barnet kan lave mad samtidig med mor eller far. Det kan lette madlavningen for mange forældre, som ellers kan have svært ved at få frie hænder til at kokkerere. Et legekøkken passer naturligvis også rigtig godt ind på børneværelset. I vores sortiment finder du køkkener fra populære brands, som f.eks. Brio. Ud over en ovn, kogeplader og masser af knapper at skrue og trykke på, har de fleste køkkener også en vask, skabe og kroge til opbevaring. Masser af legemad fuldender oplevelsen i legekøkkenet, hvor barnet kan få lov til at eksperimentere i køkkenet og fremstille hidtil ukendte og meget fantasifulde retter. Maden kan både serveres for venner, bamser, dukker eller forældre og søskende. Og dermed lægger et legetøjskøkken op til rollelege, hvor mange forskellige parter kan involveres afhængig af barnets alder.

Køb et legekøkken online hos føtex.dk

Der er ingen tvivl om, at et legetøjskøkken er en investering, der giver barnet masser af sjove legestunder og positiv udvikling, samtidig med at forældrene får sig nogle pusterum. Vi sender køkkenet hjem til din adresse, når du har bestilt det, og husk at vi betaler fragten, når du køber for over 1000,- kr. Det kan derfor godt betale sig at købe husholdningslegetøj eller legeværktøj med i samme omgang.