Kroket

Kroket er et klassisk havespil, der passer til både børn og voksne. Hvis I vil nyde solskinnet og hygge jer i haven, kan I sætte et kroketspil op. På føtex.dk finder I et sjovt kroket spil, så I kan dyste mod hinanden i sommervarmen.

Sæt gang i et kroketspil

Er I på jagt efter det perfekte udendørs spil, hvor både børn og voksne kan være med? Kroket er et klassisk havespil, der kombinerer strategi, præcision og masser af sjov for både store og små. Det er en hyggelig aktivitet for familie og venner, hvor I kan nyde tiden sammen i haven.

Kroket er nemt at sætte op og tage ned, så det ikke fylder i haven, når I ikke bruger det. Det tager heller ikke lang tid at sætte op, så I kan hurtigt komme i gang med at spille, hvis børnene udfordrer jer til et spil kroket. Sæt gang i jeres udendørs leg!

Hvad går kroket ud på?

Et kroket spil handler om at komme først igennem hele banen med sin kugle. Et kroketspil indeholder startpind, vendepæl, målpæl, buer, køller og kugler. I kan bygge banen efter reglerne eller lave jeres helt egen bane. Her er tre grunde til, at kroket skal være en fast del af dine havespil:

  1. Til alle aldre: Kroket kan spilles af alle, uanset alder og niveau. Det gør det til et sjovt spil for hele familien.
  2. Udendørs sjov: Et kroketspil indbyder til at tilbringe tid sammen udendørs og nyde det gode vejr.
  3. Let at lære: Reglerne er simple, så alle kan være med. I kan nemt tilpasse spillet, så det bliver sjovere eller mere udfordrende.


Spillet er nemt at sætte op i haven, og I kan nemt tilpasse banen til et niveau, der passer til hele familien. Hvis I vil udfordre jer selv, kan I f.eks. lave banen på et bakket sted i haven, hvor I skal tage højde for, at banen går op og ned, når I skyder til kuglen.

Køb dit kroket spil på føtex.dk

På føtex.dk finder du det sjove kroket spil. Vi har flere udgaver, hvor du f.eks. skal sparke til en fodbold i stedet for at bruge en kølle. Vi har masser af sjove havespil, der indbyder til leg og hygge i sommervarmen. Klik dit nye havespil hjem i dag og bliv klar til sommeren.