Legehuse i plast

Et legehus i plast er sjovt at lege i for de små, nemt at placere, flytte på og rengøre. Du kan finde forskellige modeller i klare farver og flotte designs. Vælg et plast-legehus for lang holdbarhed og fleksible legeområder ude i udvalget herunder.

Praktisk og hyggeligt plast-legehus

Kræver ingen vedligeholdelse, er nemt at placere og flytte rundt på, og så kan det rengøres med blot en vandslange. Et legehus i plast findes i klare farver og flere modeller til de mindste. Med åbne vinduer og døre med eller uden stakit omkring. 
 

Tre grunde til at vælge et plast-legehus:

  • Nemt at placere og flytte rundt på
  • Det kræver ingen vedligeholdelse
  • Rengøres med vand fra haveslangen

Et plast-legehus kan placeres overalt i haven og på terrassen, og den lette vægt gør det – modsat et legehus af træ – nemt at flytte efter behov. Det vejrbestandige og farvefaste plastik kræver ingen vedligeholdelse og er nemt at vaske rent. 
 

Vælg det rette legehus i plast!

Når du skal vælge blandt de mange hyggelige legehuse til haven, bør du kigge på størrelse, farver og model. 

  • Størrelsen på et plast-legehus ligger typisk på lidt over en meter i bredde og højde og op til halvanden meter i længde. Vælg højde efter barnets størrelse og arealstørrelse efter den planlagte placering i haven eller på terrassen. Vægten er under 20 kg, så huset kan nemt flyttes af voksne. 
  • Farverne på plast-legehuse er alle klare og inddelt efter de forskellige dele på huset – f.eks. rødt tag, grønne sider og gul dør. Vælg farver efter dit barns favoritfarver, og giv haven eller terrassen et boost af farver med et plast-legehus. 
  • Modellerne er alle en kopi af traditionelle firkantede huse med skrånende tag, vinduer og dør. Ud over forskellige farver ligger forskellen i detaljer som størrelsen på døren – du kan få hele døre eller halve døre, som barnet kan kigge ud over, eller du kan få med stakit-indhegnet have monteret på huset. 

Gå på opdagelse blandt de mange modeller og masser af gode tilbud – køb et plast-legehus her på føtex.dk i dag.