Farverige legehuse i plast

Et legehus i plast er sjovt at lege i for de små, nemt at placere, flytte på og rengøre. Du kan finde forskellige modeller i klare farver og flotte designs. Vælg et plast-legehus for lang holdbarhed og fleksible legeområder ude i udvalget herunder.

Praktisk og hyggeligt plastik legehus fra føtex.dk

Et plastik legehus kræver ingen vedligeholdelse, er nemt at placere og flytte rundt på, og så kan det rengøres med blot en vandslange. Et legehus i plast findes i klare farver og flere modeller til de mindste. Med åbne vinduer og døre, samt med eller uden stakit omkring. 

Tre grunde til at vælge et plast-legehus:

  • Nemt at placere og flytte rundt på

  • Det kræver ingen vedligeholdelse

  • Rengøres med vand fra haveslangen

Et plast-legehus kan placeres overalt i haven og på terrassen, og den lette vægt gør det – modsat et legehus af træ – nemt at flytte efter behov. Det vejrbestandige og farvefaste plastik kræver ingen vedligeholdelse og er nemt at vaske rent. 

Find det helt rigtige legehus i plast!

Når du skal vælge blandt de mange hyggelige plastik legehuse til haven, bør du kigge på følgende: 

  • Størrelsen på et plast-legehus ligger typisk på lidt over en meter i bredde og højde og op til halvanden meter i længde. Vælg højde efter barnets størrelse og arealstørrelse efter den planlagte placering i haven eller på terrassen. Vægten er under 20 kg, så huset kan nemt flyttes af voksne. 

  • Farverne på plast-legehuse er alle klare og inddelt efter de forskellige dele på huset – f.eks. rødt tag, grønne sider og gul dør. Vælg farver efter dit barns favoritfarver, og giv haven eller terrassen et boost af farver med et plast-legehus. 

  • Modellerne er alle en kopi af traditionelle firkantede huse med skrånende tag, vinduer og dør. Ud over forskellige farver ligger forskellen i detaljer som størrelsen på døren – du kan få hele døre eller halve døre, som barnet kan kigge ud over, eller du kan få med stakit-indhegnet have monteret på huset. 

Gå på opdagelse blandt vores mange modeller af legehuse og hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen. Sæt gang i den sjove udendørs leg med føtex.dk - her kan du finde lige præcis det plast-legehus, der lever op til dine ønsker.