Fine og robuste legehuse i træ

Et legehus i træ er den løsning, der betyder lang holdbarhed og sikkerhed under leg. Vælg mellem modeller i smukke farver eller i råt træ, som I selv kan male, i udvalget herunder.

Sæt et hyggeligt legehus i træ i haven

Færdigbygget legehus lige til at sætte i haven og begynde legen. Skønne, malede modeller eller råt træ – klar til at blive dekoreret i jeres yndlingsfarver. Charmerende små legehuse i solidt træ med vinduer og dør. Vælg mellem med eller uden overdækket veranda.

Tre grunde til at vælge et træ legehus:  

  • Tåler al slags vejr og nemt at vedligeholde 

  • Solidt mod blæst og klatrende småfolk

  • Kan males i netop jeres yndlingsfarve

Du kan selv sætte dit præg på et legehus i træ – mal eller dekorér efter ønske. Det solide træskelet sikrer mod blæst og det behandlede træ kan modstå enhver type vejr. Du får kort sagt et solidt legehus, der er nemt at vedligeholde. 

Skal det være et legehus i plastik eller træ?

Det er ikke vigtigt for barnet, om du vælger et træ-legehus eller et legehus af plast, men det kan være vigtigt for sikkerheden, vedligeholdelsen og æstetikken. 

  • Sikkerhed handler om at minimere risikoen for skader og fald. Med et stabilt træ-legehus kan selv flere børn klatre på huset, uden at det bukker under for vægten. Der er desuden ingen løsdele på et solidt træ-legehus, så alt bliver, hvor det skal være på legehuset. 

  • Vedligeholdelse af et legehus af træ er som vedligeholdelse af alt andet af træ i haven. Med regelmæssig maling og rengøring holder legehuset sig pænt år efter år. Alle legehuse er bygget af vejrbestandigt træ, der kan modstå selv strenge vintermåneder.  

  • Æstetik kan betyde noget for placeringen af legehuset. Sæt jeres eget præg på legehuset med maling og dekoration efter ønske. De nostalgiske træhuse med udskæringer og charmerende detaljer pynter i enhver have. 

Skab hygge og sjov udendørs leg i haven med et charmerende træ-legehus fra vores store online udvalg herover på føtex.dk. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.