Lampeskærme

Her på siden finder du flere flotte lampeskærme i forskellige farver, størrelser og former til både bord- og standerlamper, så din lampe kan få det helt rette udtryk i boligindretningen. 

Find en lampeskærm, der passer til din bolig

Når det kommer til belysning, findes der et væld af muligheder til alle rum i hjemmet. Selvom belysning ofte anses som noget praktisk, betyder det ikke, at dine lamper ikke må være stilfulde og fungere på lige fod med dine andre møbler.

Hvis du har en standerlampe eller bordlampe, der har brug for lidt ekstra kærlighed, kan du passende benytte en lampeskærm, der passer til lampen og din boligstil. En lampeskærm er praktisk, fordi den er med til at dosere lyset og sørger for, at ingen har mulighed for at komme tæt på den varme pære.

Når du skal vælge en lampeskærm, kan du blandt andet:

  • Vælge en farve, der passer til dit hjem. Du kan vælge fleksible og alsidige nuancer som grå, sort eller hvid eller tilføje noget farve til hjemmet med rød, grøn eller gul.
  • Overveje hvilken slags stil, der passer til dig. I vores udvalg kan du blandt andet finde plisserede lampeskærme og skærme af rispapir.
  • Tænke over hvilket materiale, du ønsker. Forskellige materialer tager sig forskellige ud, og de kræver også hver især forskellige grader af vedligeholdelse.
     

Uanset hvilken slags lampeskærm du leder efter, kan du med stor sandsynlighed finde flere gode bud her fra siden, der kan være med til at løfte din indendørs belysning.

Sådan vedligeholder du dine lampeskærme

For at bevare dine lampeskærme i optimal stand er regelmæssig vedligeholdelse afgørende. Et godt sted at starte er at støve dem af hver uge ved hjælp af en blød børste eller støvklud for at forhindre støv og snavs i at bygge sig op.

Hvis skærmene er lavet af stof, tekstil eller pap, kan du forsigtigt bruge en fugtig klud til at fjerne pletter. Husk altid at slukke for strømmen, før du rengør elektriske lamper. Undgå at bruge skrappe kemikalier, da de kan beskadige materialet. Ved at følge disse enkle trin kan du bevare dine lampeskærme smukke og funktionelle i lang tid.